Ostatnie słowa Barbary Blidy?
.
.
.
.
No niech mnie kule biją.
podpis użytkownika
Panie? Gdzie ten p🤬lony mercedes benz?
j................A
2015-05-10, 22:58
Ta kobieta, ty popaprańcu była blisko ujawnienia sitwy rządzącej polskim węglem, przez co jest drogi i kopalnie mają problemy. Zrobilaby dużo dobrego dla Polski, ale władza popełniła jej samobójstwo.
to juz staje sie regułą, że taki durne posty dają ateiści ( twoj nick ).
Wy sie niby macie za mądrzejszych od wierzących ? A co z was za ludzie, skoro naśmiewacie się ze zmarłych osób ? Patrzysz w lustro czasem ? Przyjrzyj się uważnie, potworze....
@up
ale c🤬jowi pojechałeś że szkaluje mi sąsiadkę
jerryA napisał/a:
Ta kobieta, ty popaprańcu była blisko ujawnienia sitwy rządzącej polskim węglem, przez co jest drogi i kopalnie mają problemy. Zrobilaby dużo dobrego dla Polski, ale władza popełniła jej samobójstwo.
to juz staje sie regułą, że taki durne posty dają ateiści ( twoj nick ).
Wy sie niby macie za mądrzejszych od wierzących ? A co z was za ludzie, skoro naśmiewacie się ze zmarłych osób ? Patrzysz w lustro czasem ? Przyjrzyj się uważnie, potworze....
Usuń konto i się zabij.
podpis użytkownika
Panie? Gdzie ten p🤬lony mercedes benz?
A................r
2015-05-11, 0:07
Dżezus_Chryptus napisał/a:
Usuń konto i się zabij.
Błyskotliwa riposta, długo nad nią myślałeś?
z................x
2015-05-11, 10:15
@jerryA
ta kobieta była nikim. zwykłą, głupią cizią wykorzystaną przez kilku wpływowych ludzi. między innymi polską "Alexis", która ponoć finansowała jej kampanię i ponoć poprosiła ją o pewną "przysługę". tą przysługą miało być wręczenie łapówki. tylko, ze blida nie wiedziała, że to łapówka. tymczasem alexis powiedziała w prokuraturze coś innego.a moim zdaniem po prostu nie wytrzymała psychicznie. zwłaszcza, że, jak się później okazało, abw nie miało na nią żadnych powaznych kwitów. zatrzymaliby ją i wypuścili.
k................s
2015-05-12, 3:22
jerryA napisał/a:
Ta kobieta, ty popaprańcu była blisko ujawnienia sitwy rządzącej polskim węglem....
Dawno tak się nie uśmiałem
To był żart, czy Ty tak serio?
zgonex napisał/a:
jak się później okazało, abw nie miało na nią żadnych powaznych kwitów.
Wystarczyło, że ona myślała, że mają.
Jedno jest pewne - nie była uczciwą kobietą pracującą cięzko cały dzień, była umoczona w węglowe gierki po same uszy. I to już mi wystarczy jako odpowiedź na pytanie "czy jest ci jej żal?"
podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Ę................i
2015-05-12, 9:50
Cóż, mimo, że była moją ciotką wniosek po jej śmierci jest jeden.
Komuszy chwast, który sam się wyrwał
T................a
2015-05-12, 10:21
Moim zdaniem poleciała w kulki ze wszystkimi
Wielu sadoli nie wie kim była Barbara Blida, następnym razem to objaśnij w jakiejś adnotacji czy pod gwiazdką, przecież oni się lalkami bawili jak to się działo.
K................a
2015-05-12, 13:37
Rozp🤬ala mnie robienie z niej męczennicy, a jeszcze bardziej rozp🤬ala myślenie, że to Kaczyński i Ziobro odpowiadają za jej śmierć. Dałbym sobie rękę uciąć (ale tylko jedną, żebym w razie czego mógł walić konia), że zlikwidowanie jej to nie żadne samobójstwo, żadna szarpanina, natomiast zlecenie od tych, którzy na jej zeznaniach mogli najwięcej stracić.
v................y
2015-05-13, 18:13
zgonex napisał/a:
a moim zdaniem po prostu nie wytrzymała psychicznie. zwłaszcza, że, jak się później okazało, abw nie miało na nią żadnych powaznych kwitów. zatrzymaliby ją i wypuścili.
Wygląda na to, że zwyczajnie chciała ranić się tą swoją bronią gazową - ale wyszło jej lepiej niż planowała.