Jakie były ostatnie słowa pułkownika Berdychowskiego przed popełnieniem samobójstwa?
- Nie strzelajcie!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mógłby wymyśleć coś oryginalnego, bo to chyba ulubiony tekst polskich samobójców...
"Chciałbym dokończyć..Gdybym zgolił wąs"
konto usunięte
2016-02-18, 15:16
@nowynick Jest jeszcze "po co ta pętla?", ale chyba nie bardzo by pasowało...
To było o Majakowskim, czyli ma kilkadziesiąt lat i kto nie słyszał to się urodził wczoraj.
Kawiarnię internetową we wsi Wam otwarli?
konto usunięte
2016-02-18, 15:57
ja to nie wiem, ale chciałbym żeby ten
seryjny samobójca sam popełnił samobójstwo...
konto usunięte
2016-02-18, 17:14
Nie wiem nawet o kim mowa.
płk Sławomir Berdychowski- były żołnierz GROMu i pierwszy dowódca jednostki specjalnej AGAT. Ukończył niedawno kurs generalski- z pewnością człowiek o słabej psychice przecież każdy pułkownik który wkrótce miałby być generałem brygady przechodzi załamanie nerwowe... Oh wait
FaR
2016-02-18, 21:12
Petelicki to samo parę lat temu. Czyżby oficerowie jednostek specjalnych wiedzieli za dużo? Teraz się dużo o Bolku mówi, a jeśli TW Bolek to zasłona dymna? Tak dużo pytań, i brak odpowiedzi...
bli3 napisał/a:
ja to nie wiem, ale chciałbym żeby ten
seryjny samobójca sam popełnił samobójstwo...
Wtedy platformie/petru ubędzie wyborców
być może kiedyś się wszystko wyjaśni, może nasze wnuki doczekają tej chwili
Jak nie wiadomo kogo winić, to trzeba winić wiadomo kogo.