Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 38 minut temu
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
zxc1234 2025-07-21, 23:42 1
@polakwrocek: uzywaja cyjanokrylow z jakims piaskiem soda itp jako wypelniacz, spraj nie przylepi skutecznie nierownych powierzchni typu asfalt i konczyny
chyba zeby gołą rzyć do szyby kleić, wtedy powinno złapać
zawsze pozostaje opcja trytytka żeby nie wylazło spowrotem na ulice.

@Takafura: silbertape drogi, szkoda marnować - pysk zakleić i starczy, wiązać i przypinać trytkami
Zgłoś
PsikutaBezS 2025-07-21, 23:56
"I stoją w korkach te głupie c🤬je w tych j🤬ych autach"
Zgłoś
inzGamon Wczoraj 0:30
JoSeed napisał/a:

Gruby Zuch! 💪

Dla mnie, to on jest Biały…
…eee. …czy tam chudy.
Zgłoś
Zgrywus7 Wczoraj 5:49 1
To jest śmieszne że w Polsce takich ruszyć nie można. Ja na S8 dwóch ściągnąłem z ulicy, a trzeci dostał soczystego kopa. Oczywiście to ja byłem winny. W połowie sierpnia mam rozprawę w której jestem jako oskarżony. Chory kraj. Trzeba z niego sp🤬alac do cywilizacji typu Kongo czy Etiopia. Tam przynajmniej są normalne prawa.
Zgłoś
Pedator Wczoraj 7:00 1
JoSeed napisał/a:

Ale zauważcie, iż nawet porządna murzina się znalazła... 😎

Pewnie po zasiłek jechał.
Zgłoś
krisskej Wczoraj 10:00
Tylko to pomoże na tych z🤬bów
Zgłoś
Rob600 Wczoraj 10:08
systematyczny wp🤬l załatwił by sprawę co wyjdą na drogę do wp🤬l szybko by się to skończyło ale nikt nie chce ryzykować zarzutów napaści
Zgłoś
pipi71 Wczoraj 13:23
dla nich taki down jak greta a u nas bąkiewicz to daje do myślenia oboje trzepią kasę i są bohaterami

[ Dodano: 2025-07-22, 13:24 ]
oszuśści j🤬i

podpis użytkownika

pipi71
Zgłoś
Delikwent Wczoraj 23:59
C🤬y w odblaskach
Zgłoś
QRRARA Dzisiaj 0:03
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem