Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
JoSeed Wczoraj 19:45 76
Gruby Zuch! 💪
Zgłoś
Riikko Wczoraj 19:45 39
k🤬a powinno sie takich linczowac na miejscu na legalu. niech tak zrobia w pewnych dzielnicach berlina, paryza, londynu... k🤬y j🤬e powodzenia
Zgłoś
Payan Wczoraj 19:47 20
Popieram tego puszystego. K🤬y nie mają ławek pod blokiem, że siedzą na ulicy?
Zgłoś
pazuzu Wczoraj 19:49 7
Riikko napisał/a:

k🤬a powinno sie takich linczowac na miejscu na legalu. niech tak zrobia w pewnych dzielnicach berlina, paryza, londynu... k🤬y j🤬e powodzenia

Daj spokój grubemu, dobrze zrobił 🙂
Zgłoś
Riikko Wczoraj 19:53 5
pazuzu napisał/a:

Daj spokój grubemu, dobrze zrobił 🙂

Nieee, takim po pysku sie na legalu i na miejscu powinno moc dawac. szkoda, ze nie mozna, bo lewackie czasy
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 19:54 18
P🤬lone chwasty... A u nas jeszcze Policja ich ochrania, zamiast pałować po tych zj🤬ych łbach.👿
Gruby, dobry wariat, pewno miał przerwę śniadaniową a te ekoz🤬by stanęły między nim a źródłem pożywienia, temu taki nerwowy. 😃
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 19:57 15
Ale zauważcie, iż nawet porządna murzina się znalazła... 😎
Zgłoś
Shaolin_Majster Wczoraj 20:02 23
JoSeed napisał/a:

Ale zauważcie, iż nawet porządna murzina się znalazła... 😎

Murzina pewno przekalkulowała, że w tym zamieszaniu można komuś skubnąć portfel albo komórę... 😂
Zgłoś
Limpid Wczoraj 20:20 11
Mam nadzieję że nigdy nie natknę się na żadno z tych ameb umysłowych bo mogę nie wytrzymać. No i brawa dla dużego
Zgłoś
smc Wczoraj 20:30 4
Gdzie można kupić środek do odstraszania dzików? Muszę wozić buteleczkę w bagażniku...
Zgłoś
JoSeed Wczoraj 20:34 4
Shaolin_Majster napisał/a:

Murzina pewno przekalkulowała, że w tym zamieszaniu można komuś skubnąć portfel albo komórę... 😂

Hahahahaha:D
Przywróciłeś mi trzeźwość osądu
Zgłoś
Klakier Wczoraj 20:56 4
Siedzą te pomarańczowe zj🤬e manekiny i czekają na cud. Kiedyś znajdzie się jeden odważniejszy który bedzie miał gorszy dzień i zrobi z takich ketchup na asfalcie. Ale nie ma tego złego sadistic hard się tym żywi.
Zgłoś
Damianos88 Wczoraj 21:06
Czemu ta chołota nie zablokuje wjazdu na wiejską 🤬 wiem że to nie z Polski filmik
Zgłoś
slupczanin Wczoraj 21:09 2
Deskoterapia im potrzebna, bezwzględnie 😡
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 12 miesięcy. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem