Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 12:44
konto usunięte 2012-11-13, 15:18 2
motorynka mistrz! a browar za glebe na skuterze

tak tak, pewnie, idioci i kretyni, ale 3/4 z was pewnie nigdy nie siedziała nawet na skuterze, co dopiero na motocyklu
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 15:21
i widoczne blachy brawo
Zgłoś
dirty_pig 2012-11-13, 15:30 1
pamiętam że w latach około 94-96 na moją ulicę przyjeżdżało 8 motorowców z Niemiec do mojego sąsiada. Ja z innymi dzieciakami oblegaliśmy zawsze te super bryki godzinami nie raz któryś szwabek przewiózł nas co byśmy zobaczyli jaka to super zabawa. Nie tak dawno rozmawiałem z moim sąsiadem o tamtych latach, i pytałem się jego dlaczego już nie przyjeżdżają do niego, powiedział mi krótko że nie żyją. Ja trochę zaskoczony ale jak to się stało? po prostu wszyscy zginęli na motorach z czego tylko 2 w sumie z własnej głupoty czy winy. 6 z tych Niemców zginęło na zasadzie, ktoś im wyjechał, ktoś ich nie zauważył, ktoś zaczepił itd.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 15:43 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dirty_pig 2012-11-13, 15:47
^ ja ich nie osądzam, ja ich nie bronie, ja ich nie żałuje, ani ich nie hejtuje. Ja tylko chciałem powiedzieć taki przykład aby pokazać jak niebezpieczna jest jazda motorem, gdyż naprawdę nie mamy w większości wpływu na to co się stanie na drodze.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 15:57
wert234, nie generalizuj. Wiesz, jaka jest dozwolona prędkość na niemieckich autobahn` ach? A to, że wielu kierowców puszek jeździ jak ostatnie kaleki, to niestety fakt. Nie, nie mam motocykla, jeżdżę samochodem i rowerem. O ile jadąc samochodem raczej nieczęsto jakiś kierowca wymusza pierwszeństwo, o tyle rower właściciele 4 kółek mają w dupie. Przypuszczam, że z motocyklami jest podobnie. Chociaż akurat kolesie z filmu momentami ostro przeginają (czerwone światło i ponad 190 na liczniku).
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 16:07
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
petru23 2012-11-13, 17:50 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-13, 20:10
śmierć narządodawcom heeh
Zgłoś
konto1981 2012-11-13, 20:16
to ich pasja ... każdy ma swoją a ja lubie oglądać filmiki z nimi na sadolu,więc dobrze że są tacy ludzie
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-14, 9:26
Zgłoś
IceNuke 2012-11-14, 15:35
TEAM LESZCZE w google, goście mają więcej filmików, Wrocław chyba
Zgłoś
kikutnik666 2012-11-15, 10:19 2
"kierowco patrz w lusterka, motocyklisci sa wszedzie"?
raczej
"motocyklisto mam cie w dupie, stosuj sie do przepisow"
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-15, 12:01 1
Czy spojrzenie w lusterko coś da, jeśli ktoś jedzie na ekspresowej 300 km/h? Wątpię.

Do piachu debili
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem