Orkiestra próbuje grać po zjedzeniu najostrzejszej papryki chili na świecie. Narodowa Orkiestra Symfoniczna Danii, próbują zagrać Tango Jalousie po zjedzeniu przez każdego z członków najostrzejszej papryczki chili na świecie. Orkiestra była prowadzona przez Chili Klaus – duńskiego entuzjastę papryczek chili.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-11-01, 21:39
konto usunięte
2014-11-01, 21:49
lepsze niż niektóre sranki bo chociaż nie udawane, ich czerwone twarze po tej papryczce przypominają raczej twarze radzieckiej orkiestry wojskowej.
konto usunięte
2014-11-01, 22:18
nie słyszę różnicy
konto usunięte
2014-11-01, 22:19
@up Nie przejmuj sie, wiekszosc ludzi jej nie uslyszy. Gdyby ktos sie zastanawial nad tytulem utworu jest to Tango Tzigane (Jalousie) Jacoba Gade.
Tco
2014-11-01, 23:30
Sadystyczna wstawka z klasa, duuuze piwko leci
Mógłbym żyć w świecie gdzie to byłby standard pranków na youtube, a nie zarzygany, zasmarkany murzyn, który skacze po całej kuchni, po zjedzeniu jednej papryczki.
konto usunięte
2014-11-02, 0:08
konto usunięte
2014-11-02, 0:18
Gdyby to była najostrzejsza papryczka to wszyscy by pluli krwią z języka bądź rzygali ponieważ żołądek nie chciałby przyjąć takiego gówna..
konto usunięte
2014-11-02, 0:19
gdyby to bylo USA....posypalaby sie masa pozwow o zagrozenie utraty zycia/zdrowia i wielomilionowe odszkodowania:D
BTW-gdyby to byla najostrzejsza-nie wytrzymali by jej przegryzania...chyba,ze powybierali pestki(to one sa najostrzejsze w chilli)...wiec jak dla mnie to albo fake,albo nie byla taka ostra
Niezla po tym sraczka musi byc:D a i dupsko pewnie piecze!
Czekam na Szało-Lin. Mnisi vs. Papryczka
ale i tak dali radę