👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

"hip hopowy hymn polski"
To nie hip hop i tylko rap to po pierwsze, po drugie "Polski" a nie "polski". Znawca od dupy strony, któremu wycieczka po polskim rapie skończyła się na tym panu z filmiku i Firmie.
To nie hip hop i tylko rap to po pierwsze, po drugie "Polski" a nie "polski". Znawca od dupy strony, któremu wycieczka po polskim rapie skończyła się na tym panu z filmiku i Firmie.
Only 90's!
-teraz robienie bitow to pestka w porownaniu z praca na analogowych samplerach.
-teraz robienie bitow to pestka w porownaniu z praca na analogowych samplerach.

jak nie trawie polskiego hip hopu, to ten bit jest fajowski! browar!

No rzesz w mordę, jak czytam tu niektórych, to mi się cebula w kieszeni z warstw obiera. Skoro to takie proste, to zapraszam do zakładania firm i sprzedawania bitów na lewo i prawo za grube dolary. Przecież to jak pestka.

wyjątkowo typa nie lubię i mnie strasznie irytyuje, tekstowo też kompletnie nie podchodzi, nie wiem czym się tu jarać.
Przemielił dźwięki jak cholera, prawda, ale tak czy siak, potrafi z gówna zrobić coś fajnego.

@Kardio_Error
Ty debilu <facepalm> OSTR jest jedynym raperem w PL, który ma tytuł zawodowego muzyka przyznany w związku z ukończeniem szkoły muzycznej II stopnia. On się nie może skończyć, bo on od zawsze robił mega ambitą muzę, której Ty po prostu nie rozumiesz. Wracaj do bonusa rtv. Piona!
Ty debilu <facepalm> OSTR jest jedynym raperem w PL, który ma tytuł zawodowego muzyka przyznany w związku z ukończeniem szkoły muzycznej II stopnia. On się nie może skończyć, bo on od zawsze robił mega ambitą muzę, której Ty po prostu nie rozumiesz. Wracaj do bonusa rtv. Piona!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie