Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2015-02-10, 20:37 3
"hip hopowy hymn polski"
To nie hip hop i tylko rap to po pierwsze, po drugie "Polski" a nie "polski". Znawca od dupy strony, któremu wycieczka po polskim rapie skończyła się na tym panu z filmiku i Firmie.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 20:43 10
taka prawda
Zgłoś
NastyRascal 2015-02-10, 20:52 5
Only 90's!
-teraz robienie bitow to pestka w porownaniu z praca na analogowych samplerach.

Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 20:58
jak nie trawie polskiego hip hopu, to ten bit jest fajowski! browar!
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 21:02 8
No rzesz w mordę, jak czytam tu niektórych, to mi się cebula w kieszeni z warstw obiera. Skoro to takie proste, to zapraszam do zakładania firm i sprzedawania bitów na lewo i prawo za grube dolary. Przecież to jak pestka.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 21:07
Magik - biały Eminem
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 21:07 3
wyjątkowo typa nie lubię i mnie strasznie irytyuje, tekstowo też kompletnie nie podchodzi, nie wiem czym się tu jarać.
Zgłoś
Donkapi 2015-02-10, 21:32
Za OSTR'ego zawsze piwko!
Zgłoś
Hannibal_PL 2015-02-10, 22:03
Przemielił dźwięki jak cholera, prawda, ale tak czy siak, potrafi z gówna zrobić coś fajnego.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-10, 22:08 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
grudawwk 2015-02-10, 22:42
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-11, 0:22 2
Zgłoś
bocianoff 2015-02-11, 1:41
kto to jest w ogóle?
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2015-02-11, 2:21 1
@Kardio_Error
Ty debilu <facepalm> OSTR jest jedynym raperem w PL, który ma tytuł zawodowego muzyka przyznany w związku z ukończeniem szkoły muzycznej II stopnia. On się nie może skończyć, bo on od zawsze robił mega ambitą muzę, której Ty po prostu nie rozumiesz. Wracaj do bonusa rtv. Piona!
Zgłoś
konto usunięte 2015-02-11, 9:14 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem