👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:25

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Muzyka może i wymyślona przez murzynów, ale ludzie jak oni sprawiają, że ją uwielbiam

Jakim cudem jak on cos nagrywa to mikrofon nie łapie tego co leci z głośników (to co zostało juz nagrane ) ?

galanonim poczytaj o czyms takim jak mikrofon dynamiczny i mikrofon pojemnosciowy
@ galanonim
np. nakłada tzw. bramkę szumów na kanał. z wysokim progiem ( threshold) ok -10db, dzięki czemu wszystko poniżej tej głośności nie zostaje nagrane.
np. nakłada tzw. bramkę szumów na kanał. z wysokim progiem ( threshold) ok -10db, dzięki czemu wszystko poniżej tej głośności nie zostaje nagrane.

Patrzcie jak to się robi naprawdę, idioci myślący, że wystarczy ustawiać klocki w FL'u. Najmniej wiecie a najwięcej macie do powiedzenia.
Nie widzę problemu żeby nagrać ten utwór w FL'u. DAW nie ma tutaj znaczenia

No wyszło fajnie, ale dźwięki tak przemielone, że równie dobrze mógł nagrać jak sra i zrobić z tego coś podobnego. Myślałem że z surowych nagrań to zrobi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie