📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
Koniec Świata napisał/a:
No tak, wszedłem na stronę z nalepki, a tu co? "Autonomiczni Nacjonaliści" Dlaczego mnie nie dziwi, że oni mają problemy z policją?
![]()
No racja, przecież oni są przeciwni Tuskowi i to AKTYWNIE. Mnie już tez nie dziwi.
@maniiek
Niby za nic ale jednak herbata wygląda jak piwo. Zapytasz czy piwo paruje? Są grzane piwa
Niby za nic ale jednak herbata wygląda jak piwo. Zapytasz czy piwo paruje? Są grzane piwa
Może wy cieszycie mordy że nie macie problemów z policją, bo jesteście nerdami którzy tylko narzekają przez internet, a goście którzy działają już w jakieś realnej konspiracji są na celowniku..
Widzę, że większość osób nigdy tu nie miała problemów z policją, no ale w sumie jak można mieć problemy, jak wasze życia polegają hejtowaniu w necie??
ToPrzeciezJa napisał/a:
Widzę, że większość osób nigdy tu nie miała problemów z policją, no ale w sumie jak można mieć problemy, jak wasze życia polegają hejtowaniu w necie??
Przeczytaj sobie mój post wyżej, Ciebie też się tyczy. Nie każdy do szczęścia potrzebuje problemów z policją.
niemalipy881 napisał/a:
nacjonalistyczna/patriotyczna.
Tych słów nie powinno się stawiać obok siebie. Prawdziwi patrioci płaczą ze wstydu jak was widzą!
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie