Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:39
Krówka 2012-12-30, 21:40 8
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 21:49 67
No tak, wszedłem na stronę z nalepki, a tu co? "Autonomiczni Nacjonaliści" Dlaczego mnie nie dziwi, że oni mają problemy z policją?

Zgłoś
konto usunięte 2012-12-30, 22:18 11
Policja nigdy nie bije bez powodu. A teraz zasypcie mnie filmami z zapłakanymi dziećmi z czapką JP.
Zgłoś
adrian1795 2012-12-30, 23:09 19
Mnie tam policja nie prowokuje. I chętnie oglądam jak zgarniają to bydło w ortalionach. Pogadasz jak człowiek to za picie piwa na ulicy też nie śpiszą. Ale do tego potrzeba trochę inteligencji.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 4:25 1
wordpress.com to amerykańskie blogi więc jak się widzi to w czyimś adresie to można się spodziewać tekstów za które byłyby kary jakby umieszczone to było na polskim serwerze. Antykomor chyba nie był tak cwany jak ci blogerzy.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 4:58 18
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 7:52 3
Nie można, nie można. No chyba, że akurat można, to wtedy i za darmo dostaniesz. Jak będziesz w złym miejscu, w niewłaściwym czasie to oni nie patrzą czyś chuligan, faszysta, czy inne zło. Dostaniesz pałą i tyle. Kiedyś też nie sądziłem, że za darmo to oni nie biją, ale potem pojawiłem się w złym miejscu, w niewłaściwym czasie.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 8:28 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 9:44 3
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 9:50
Zgłoś
skandal89 2012-12-31, 10:31
dziwne, mnie jakoś nigdy nie prowokowali, tak samo jak ja nie prowokowałem ich, prawda jest taka, że ludzie którzy dostają od nich baty, często sami się o to proszą w taki czy inny sposób.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 10:37
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 11:27
A ja jestem zawiedziony wchodzę na podaną tam stronę i zamiast konkretnych porad co zrobić jak zatrzymają Ciebie psy to propaganda i wodolejstwo.

Prawda jest taka, że często zatrzymują i spisują za nic, co już mi się nie podoba.

Pobity na szczęście nigdy nie zostałem, ale liczę się z tą możliwością i noszę w portfelu wizytówkę do prawnika, którego mam w rodzinie w razie co. I to właśnie jest chore, że zdaję sobie sprawę, że mogę trafić na kretyna w Policji. A stronka gdzie byłoby napisane wszystko od a do z co wolno policji i tobie a co nie była by naprawdę spoko no i jakieś myki na fotoradary.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-31, 11:30 3
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem