rzecz ma miejsce, rzecz jasna, w Rosji, bo w Rosji, rzecz jasna, dzieją się takie rzeczy
kurde mają prawie 2x tańszą benzynę niż w Polsce i takie rzeczy

podpis użytkownika
Rock.

nie wiem czy oplacala im sie ta benzyna za utrate lusterek, szyb i swiatel
hehe

@kurabezkosci
Nie p🤬l, są wyjątki. Tuska to chętnie bym oj🤬 ze wszystkiego.
Nie p🤬l, są wyjątki. Tuska to chętnie bym oj🤬 ze wszystkiego.
akcja się rozkręca od 2:09 (lub coś koło tego), gdy właściciel furki przychodzi egzekwować sprawiedliwość
emocje jak na grzybach
podpis użytkownika
Jedyne, czego nauczył się na wojnie, to zabijać innych, podobnych sobie, zanim oni zabiją jego, zawsze w imię chwalebnych i pustych idei, tym bardziej absurdalnych i podłych, im bliżej było pole walki.
RockyWood napisał/a:
kurde mają prawie 2x tańszą benzynę niż w Polsce i takie rzeczy
![]()
Mój wujek mieszkając w Kaliningradzie, mając paliwo po 2zł za litr 93 oktany, nie stać go na to paliwo, ani na fajki za 5 zł, w Polsce też jest niby tanio, a stać nas na coś?

Za takie sk🤬iałe chamstwo powinni jaja ucinać! A każde dziecko 3 pokolenia do przodu w tej rodzinie powinno nazywać się Donald!
(jak ktoś mi wytknie błąd, że po odcięciu jaj nie można mieć dzieci to c🤬j Ci w dupę smutasie
)
(jak ktoś mi wytknie błąd, że po odcięciu jaj nie można mieć dzieci to c🤬j Ci w dupę smutasie

Znajomy kiedyś mówił, że jak mu z kontenera kradli paliwo to pewnego razu się wk🤬ił, bo Policja nie mogła ich złapać, więc wymyślił taki sadystyczny plan.
W kontenerze mieściło się ponad tona ropy, zostawił w niej koło 100 litrów i naj🤬 cukru do niego. Powiedział, że jak normalnie nie da się z nimi to chociaż im się odpłaci raz a dobrze.
P.S. Od tej akcji, już ani razu nic nie zaj🤬i, bo pewnie nie mieli już do czego lać
W kontenerze mieściło się ponad tona ropy, zostawił w niej koło 100 litrów i naj🤬 cukru do niego. Powiedział, że jak normalnie nie da się z nimi to chociaż im się odpłaci raz a dobrze.
P.S. Od tej akcji, już ani razu nic nie zaj🤬i, bo pewnie nie mieli już do czego lać