Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:44
konto usunięte 2013-04-05, 20:12 6
Hah, ale to co autor artykulu napisal to jest prawda. Przecież nadal można znaleźć archiwum strony kliniki estenity i Kaszubski ostro awansował (z końca łańcucha pokarmowego firmy na właściciela).

Obecna strona:
estinity.pl/zespol/ecna strona:

Archiwalna strona:
web.archive.org/web/20120614192454/http://www.estinity.pl/zespol/

Pozdraiwam!!
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 20:13 7
turkut napisał/a:

Miliard piw za to wielki człowieku

To jest mój link, który udostępniłem na profilu Kaszubskiego pod moim postem Wspominany xps
Zrobiłem także zrzut tej strony do obrazka, proszę bardzo img197.imageshack.us/img197/3690/jakkaminasmediaczisadis.png , kwejk kwejk.pl/obrazek/1740512/jak-klamia-nas-media-cz-i-sadistic.html

Mam nadzieję, że pomogłem.
Zgłoś
kszysztoff 2013-04-05, 20:26
Powie mi ktoś, kto to do diabła Piotr Kaszubski?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 20:31
kszysztoff, hehe za długo by tłumaczyć i tak nie rozumiesz..
Zgłoś
rysiek0 2013-04-05, 20:33
i gdzie tu wolność słowa?
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 20:44 3
"Sprawa w sądzie - czyli kłamstwa strony sadistic.pl

Dnia 3.04 portal sadistic.pl opublikował po raz kolejny artykuł pełen nieprawdziwych informacji odnośnie mojej firmy, rodziny i pracowników których zatrudniałem. Witryna posiada 650 000 realnych użytkowników, do tego dochodzi zasięg wirusowy. Artykuł naraża moją klinikę Estinity jak i produkcję Whitetime, na potencjalne straty w wysokości kilkuset tysięcy złoty, utratę wiarygodności i dobrego imienia. Z tego względu, wraz z kancelarią adwokacką, jesteśmy zdecydowani wkroczyć na drogę prawną, aby poszukiwać ochrony naruszonych dóbr. Sprawi mi to niezwykłą przyjemność, udowodnić absolutną szczerość moich słów, wypowiadanych w licznych wywiadach.

Piotr"

Czyli dzieciak podjął decyzję.

Cytat z FB : "No więc tak, teoretycznie Piotruś ma prawo zgłosić sprawę o głoszenie nieprawdy i działanie na szkodę, lecz pozostaje parę kwestii, po pierwsze sąd zbada czy doszło do głoszenia nieprawdy sprawdzając prawdziwość podanej informacji/tekstu, więc z Automatu osoba Piotra Kaszubskiego zostanie prześwietlona o A do Z."

Od A do Z.
Jeżeli okazało by się że cała ta "klinika" powstała za mamusine pieniążki, to mam nadzieje że sąd sprawę będzie drążyć głębiej aż do samego źródełka [czyt. wodociągów gdzie mamusia pracuje].
Zgłoś
Bard_Zerald 2013-04-05, 20:50 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 20:53
To wszystko media, te artykuły o nim i ta nazwa "20 letni milioner" jak ta cała jego klinika warta jest z niecały milion..

A Piotrek się tym wszystkim podjarał i zaczął udzielać bezsensownych wywiadów i wymyślać historyjki, to tylko marketing reklamowy on miał swoją osobą rozreklamować tą klinikę..
Zgłoś
jogus48 2013-04-05, 20:54 2
Jakby nie jego charakter, zachowanie i szum wokół siebie (smarkanie w banknot), gdyby zachowywał sie jak normalny człowiek z klasą to miałbym go w dupie. Może by ludzie nie wskakiwali tak na niego. Sam sobie wykopał grób w każdym razie w necie i tak jest skończony

ps. życzę mu HIV
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 20:55
Pudelek umieszcza artykuły dalej: plotek.pl/plotek/1,111483,13686770,Portal__ktory_napisal_o_21_letnim_m...
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 20:56 1
Bard_Zerald piweczko za streszczenie i opis typowego sadola
Zgłoś
Loki's 2013-04-05, 21:14
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MadDave 2013-04-05, 21:17 5
Zgłoś
konto usunięte 2013-04-05, 21:22 2
Zgłoś
mrmk11 2013-04-05, 21:25
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem