Było na 9gagu, co na 9gagu się pojawia potem ktoś podp🤬la na kwejka... a teraz leci tutaj, nie ma piwa.
Co to kur*** 9gag ???
Jeszcze trochę i zaczniecie pisać, że u kumpla na kompie było !!!
Kur*** nie każdy siedzi na kwejku , srejku , gagu ,pierdziagu !
Jeszcze trochę i zaczniecie pisać, że u kumpla na kompie było !!!
Kur*** nie każdy siedzi na kwejku , srejku , gagu ,pierdziagu !
podpis użytkownika
He said, "Peekaboo"
jeszcze tylko tego brakuje, że jak coś wstawisz, to ktoś wklei linka do jakiegoś kwejka srejka albo innego gówna i temat wyląduje w było.pl.
To było gdzieś w internecie! Zróbmy zbiorczy na internet!
Skończcie się przyp🤬alać, że gdzieś to tam w świecie było bo jesteście śmieszni.

Skończcie się przyp🤬alać, że gdzieś to tam w świecie było bo jesteście śmieszni.

podpis użytkownika
Si vis pacem para bellum
Ból dupy w iście gimbo stylu. Powypisujcie jeszcze na facebooku, w pamiętniczku, na koszulkach, co lubicie, co słuchacie, jakie filmy oglądacie, na pewno świat to doceni i zauważy. Sram na Was, jeśli rozwalicie łeb, albo połamiecie nogi, to takim materiałem możecie się podzielić, chętnie obejrzę.

@evilmatt Śmieszne jest repostowanie z innych stron, mógłby przynajmniej napisać że zaj🤬 a nie czychać na piwka i zbierać glorie za to jaki to jest pomysłowy i śmieszny.
@nanook nie każdy też siedzi na jm więc weź przeklej tu ich cotygodniowe suchary bo może ktoś nie czytał a lubi.
@nanook nie każdy też siedzi na jm więc weź przeklej tu ich cotygodniowe suchary bo może ktoś nie czytał a lubi.
@up
Taka była decyzja głosujących !
Taka była decyzja głosujących !
podpis użytkownika
He said, "Peekaboo"

Myślę, że to może być fake.
Wyraźnie widać, że zdjęcia nie były robione w tym samym aucie.

Może i przereklamowany, ale obejrzałem XXX razy
musiałbym wstawić 90% całego filmu wstawiając tylko ciekawe urywki

musiałbym wstawić 90% całego filmu wstawiając tylko ciekawe urywki
Mycoplasmatal napisał/a:
Chyba czegoś nie zrozumiałeś ...
Poproś swoją matkę aby na spokojnie ci wszystko wytłumaczyła ...
podpis użytkownika
He said, "Peekaboo"
kolo_ziom napisał/a:
Myślę, że to może być fake.
Obrazek