O k🤬a grubo
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
J🤬 tych cz🤬chów... Fajne wozidło nawet. Woził by się tym po Białymstoku, a potem rozp🤬olił o jakiś słup i na koniec utopił to gówno w rzece.
Widziałem podobne akcje na sawannie, ale tam czytała Czubówna, więc wiedziałem o co poszło.
Ktoś mi wyjaśni, po co ten "gó🤬y" założył felgę rowerową, zamiast kierownicy?
Yolanda napisał/a:
Bo prawdziwą kierownicę z samochodu trudniej zaj🤬, a kierownica roweru do samochodu nie pasuje. Ale zapowiada się dobry sadol, jak jebnie w latarnie albo mur. Dział hard jak nic.
Yolanda napisał/a:
Mnie to bardziej ciekawi jak nauczyli małpę prowadzić. Chyba że uciekła z cyrku
Pomijając tych cz🤬chów. Doradźcie mi proszę. Chciałem wpłacić na Sadistica. A jednak zrzuta, która deklaruje niepoobieranie opłat, dodała dla siebie 10 złociszy. Normalnie bym to olał i dopłacił te 10 peelenów. Gdyby nie to, że te lewackie k🤬y zabroniły zrzuty na Grzegorza Brauna, kiedy zgasił hanukowe świece. Jak mam to zrobić, by wpłacić na Sadistica z pominięciem tego haraczu?
Ja gdy gram w Gta Sa i rozjeżdżam Savanną ballasów lub innych czornych niga brudasów zaj🤬ych.
Lubię to mega.
podpis użytkownika
,,Honor powaga szacunek do grobowej deski
Pan to zap🤬li.. Jam jest syn królewski.''
,,K🤬y chcą bym upadł, ja się dalej trzymam steru."
Manolito666 napisał/a:
Pomijając tych cz🤬chów. Doradźcie mi proszę. Chciałem wpłacić na Sadistica. A jednak zrzuta, która deklaruje niepoobieranie opłat, dodała dla siebie 10 złociszy. Normalnie bym to olał i dopłacił te 10 peelenów. Gdyby nie to, że te lewackie k🤬y zabroniły zrzuty na Grzegorza Brauna, kiedy zgasił hanukowe świece. Jak mam to zrobić, by wpłacić na Sadistica z pominięciem tego haraczu?
Wpłacając masz, że się godzisz na pokrycie kosztów przelewu domyslnie zaznaczone. Musisz ODZNACZYĆ to pole PRZED wpłaceniem.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Ten koleś jeszcze nie wie, że nie żyje. A nie żyje bo but spadł, znam się na wypadkach.
Baronessa napisał/a:
J🤬 tych cz🤬chów... Fajne wozidło nawet. Woził by się tym po Białymstoku, a potem rozp🤬olił o jakiś słup i na koniec utopił to gówno w rzece.
W Białymstoku to furmanka ze złotą szkapą jako napęd.
Oszczędza na parkingach, to ma...
Yolanda napisał/a:
To ruletka objazdowa.
~Velture napisał/a:
Wpłacając masz, że się godzisz na pokrycie kosztów przelewu domyslnie zaznaczone. Musisz ODZNACZYĆ to pole PRZED wpłaceniem.
Dzięki