A niby dlaczego stał się cięższy o pół kilograma? Jeśli zesrał się ze strachu, to stał się lżejszy. Chyba że liczysz jego masę wg wzoru masa motocyklisty = kombinezon + zawartość kombinezonu, ale wtedy i tak zostaje ta sama masa, bo to, co z dupy wypadło, kombinezonu nie opuściło. Co najwyżej kombinezon (liczony z wzoru masa kombinezonu = masa ubranego motocyklisty - masa gołego motocyklisty) stał się o pół kilograma cięższy.
A motocyklista faktycznie miał kupę (och, cóż za przypadek w doborze słownictwa) szczęścia. Zapewniam, że na jego miejscu obficie zesrałbym się ze strachu.
Pozdrawiam z całego serduszka.

A motocyklista faktycznie miał kupę (och, cóż za przypadek w doborze słownictwa) szczęścia. Zapewniam, że na jego miejscu obficie zesrałbym się ze strachu.
Pozdrawiam z całego serduszka.
podpis użytkownika
Post mortem per rectum

ciota w aucie bez kierunku, C🤬j w dupe tym co jeżdżą bez sygnalizacji.
Dwie p🤬dy się spotkały i tyle.
Jeden zap🤬lał jak dziki osioł a drugi nie patrzył w lusterka...
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Jeden zap🤬lał jak dziki osioł a drugi nie patrzył w lusterka...
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
stać się cięższym ?... ja wiem jak stać się lżejszym , wystarczy się zesrać na mój niedoj🤬y ryj , debilem jestem k🤬a... j🤬y gimbozord atakuje!
Mieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
podpis użytkownika
Znak Orła potęgi symbol prowadzi nasMieczem i tarczą weźmiemy to co było nasze od lat
Znów pójdziemy pokazać światu na co nas stać
Nasza wiara dziś do zwycięstwa wskaże nam szlak
@Velture
Na c🤬j p🤬lisz o lusterkach skoro on jechał z naprzeciwka? Już chęć zabłyśnięcia tym c🤬jowym tekstem zgubiła cie...
Na c🤬j p🤬lisz o lusterkach skoro on jechał z naprzeciwka? Już chęć zabłyśnięcia tym c🤬jowym tekstem zgubiła cie...
gruby podaj szybko lepiej link ;D
podpis użytkownika
Mariuszku k🤬a gdzie są gw🤬ciciele mojej babci!!
Przecież skoro gówno miał w sobie,i je wysrał no to stał się lżejszy

Niech nie składa rąk do modlitwy , tylko odłoży to ścierwo. Albo jeździ przepisowo.

kierowca auta nie patrzy w lusterka i podwozie k🤬a miał złe
Cytat:
ciota w aucie bez kierunku, C🤬j w dupe tym co jeżdżą bez sygnalizacji.
Sam jesteś ciotą, za c🤬ja na tym filmiku nie widać czy miał kierunkowskaz włączony czy nie, a nawet jak nie miał to co by to dało motocykliście jak i tak zap🤬lał porządnie.
pns1993 napisał/a:
Jak sie zap🤬la 2 paki po takiej dróżce no to sory.
No i niestety muszę przyznać rację, bo jest na drodze coś takiego jak automatyzm i związane jest to z pracą automatyczną ludzkiego mózgu, a wbrew temu co homosie twierdzą natury nie oszukasz. Jak kierowca widzi pojazd w odległości 200 - 300m i wie, że na drodze może jechać np. 90 km/h to przy manewrze już po jednej sekundzie analizy mózg mówi zdążysz, jedź. Ale jak c🤬j na motorku zap🤬la dwie paki to niestety ale w takim czasie jak już się połapiesz co się dzieje to mózg motocyklisty już rozbryzguje się wokół twojego samochodu. Tutaj na szczęście się udało, nie życzę nikomu źle żeby nie było.