📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:02

To fuks nie mający nic wspólnego z ogarnięciem. Powinna wiać poza bariery w ciągu pierwszych sekund po zatrzymaniu auta.
Udało się jej wyskoczyć, bo jest szczupła i lekka, nie tak jak większość Amerykanek i spora część Polek.
PowerBoBass napisał/a:
@up skąd wiesz, że tak nie było
W realu nie widziałem takich akcji, ale po tylu latach na sadolu wiem że większosć siedzi w autach lub stoi obok oglądając uszkodzenia.
W podobnej sytuacji Polak swojego passata własną piersią by zasłonił.
Moim zdaniem tępa rura. Większe szanse miałaby siedząc w samochodzie. Podejmując decyzję nie wiedziała czy ten TIR nie zjedzie na lewo a w takim przypadku nic by z niej nie zostało (zresztą i tak niewiele brakowało). Gdyby siedziała w aucie to nic by jej nie było. Inna kwestia, że przy braku zagrożenia powinna wiać za bariery.

Jak wyżej, był tu nawet kiedyś filmik pokazujący co się dzieje kiedy się ma pecha i nie ma okazji uciec przed takim tirem- co prawda były to 2 betoniarki, ale osobówka między nimi dosłownie zniknęła

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie