Szczecin znany jest z filmiku "Ale urwał", jak widać jest więcej utalentowanych kierowców w tym pięknym mieście
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:41
Jaro07 napisał/a:
Szczecin znany jest z filmiku "Ale urwał", jak widać jest więcej utalentowanych kierowców w tym pięknym mieście
![]()
Lub pieszych z fartem .
Odrazu otworzył szyberdach bo wiedział że będzie filmik z tego i trzeba się pochwalić że szyber elektryczny
Jak kupię kamerę to codziennie takich parę filmikow wrzucę.Patyk Szczecin
sciagaja go, w tv o tym mowili szukali go przy pomocy monitoringu miejskiego, jesli go wylapia 14pkt karnych i jesli sprawa trafi do sadu max 5 tys grzywny - smiech na sali, za takie cos powinno sie prawako zabierac z automatu i ze trzy lata zakazu na ponowne jego wyrobienie
Oglądałem to dziś w wiadomościach i myślę sobie. Wejdę na sadistica i obejrzę jeszcze raz. Wiedziałem ze nie obejdzie się bez kopiowania filmów.
shUm. Msz rację, wszystkie inne filmiki to filmy nagrane przez użytkowników, których premiera ma miejsce na sadisticu. Brawo miszczu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie