Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
koleś z 1:20 widać że nie ma nic do stracenia i pokazuje śmierci fakersa
konto usunięte
2012-02-11, 18:20
Fajnie, że większość jest pokazana po dwa razy, wcale nie widziałem tego już parę lat wcześniej.
konto usunięte
2012-02-11, 18:21
dziadek z 1:34 na bank sie zesrał :d
konto usunięte
2012-02-11, 18:31
Zna ktoś wykonawce ścieżki dżwiękowej z tego filmiku???
Baaaardziej sięęęęę teeeegooo nieeeee daaaaałoooo roooozzzwleeeec? No proszę Cię, nie dość że większość powtórzona, to jeszcze ta muuuuuzzzyyyyyka. I wcale nie jestem na speedzie, że mi się to za wolne wydaje!
konto usunięte
2012-02-11, 18:44
@surmiontko
"Decode" - Me, you and pain
moment z 1:34 mogbyc zastapiony czyms innym, dobrze ze dziadkowi wszystkich konczyn nie pourywalo, slabe
he he to tak jak Rutkowski dzisiaj
piotrekp25 napisał/a:
he he to tak jak Rutkowski dzisiaj
konto usunięte
2012-02-11, 20:31
Dlaczego ludzi, którzy cudem uniknęli śmierci nazywa się szczęściarzami? Prawdziwi szczęściarze to ci, którzy się nigdy o nią nawet nie otarli.
Kamm
2012-02-11, 20:43
Dzięki Bogu Rutkowskiemu nic się nie stało.
Chciałbym zobaczyć rutkowskiego na hardzie, mało brakowało, szkoda...
koleś z ostatniej akcji to i tak samobójca jakiś. Mógł go jebnąć, byłby jeden glon mniej.