Sprajt18
To tak jak Polak, Ukrainiec, Białorusin, jeden ch.j, bynajmniej dla Europy, Rosji,nStanów
To tak jak Polak, Ukrainiec, Białorusin, jeden ch.j, bynajmniej dla Europy, Rosji,nStanów
nie no! w dupskach im się poprzewracało! ale się wk🤬iłem, dawać maść.

Pracowałem na tamtych wakacjach UK z rumunami na farmie.
Fakt, że są wk🤬iający, hałaśliwi i wielu mieszkało w przyczepach ze swoimi matkami, ale nie można im odmówić chęci do pracy. Zap🤬lają równo i zawyżają normy. I faktem jest też to, że są oszukiwani, bo nie znają ani trochę języka.
Swoją drogą praca na farmie jest mega sk🤬iała jak się dobrze nie trafi, dlatego po dwóch tygodniach sp🤬oliliśmy stamtąd z dziewczyną i ogarneliśmy pracę w mieście, farmy nikomu nie polecam kto nie nadaje się do ostrego zap🤬lania.
Fakt, że są wk🤬iający, hałaśliwi i wielu mieszkało w przyczepach ze swoimi matkami, ale nie można im odmówić chęci do pracy. Zap🤬lają równo i zawyżają normy. I faktem jest też to, że są oszukiwani, bo nie znają ani trochę języka.
Swoją drogą praca na farmie jest mega sk🤬iała jak się dobrze nie trafi, dlatego po dwóch tygodniach sp🤬oliliśmy stamtąd z dziewczyną i ogarneliśmy pracę w mieście, farmy nikomu nie polecam kto nie nadaje się do ostrego zap🤬lania.

I co w tym dziwnego - to co piszecie w komentarzach to jest jakieś istne p🤬lenie. Ludzie uczciwie pracowali, koleś nie dość, że zarabia w c🤬j (jak to na budowie dróg) to korzysta z usług ludzi z Rumunii (żeby ciąć koszty) po czym im nie wypłaca pieniędzy. To tego złodzieja wypadałoby wyzywać od najgorszych, pomijając już fakt, że większości z Was brakuje tej elementarnej wiedzy, że obywatel Rumuni to nie cygan.
Przyjechać do Polski i zostać wydymanym to jakby przyjechać nad morze i zobaczyć dużo wody. Nic, k🤬a, dziwnego.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

Widzę, że tłumaczenie rom, cygan =/= rumun nie zostało wbite w te gimbusiarkie łby. Więc może łopatologicznie:
W artykule pojawia się słowo PRACA co w języku cygana bądź roma nie istnieje. Poza tym żaden brudas NIE KUPIŁBY biletu do Katowic, bo woleliby pójść pieszo, albo ukraść samochód.
Rumuni to bardzo w porządku naród. Pracowici jak cholera i do tego skromni. Od tego roku mogą legalnie pracować np w Anglii. Oczywiście rząd brytyjski robił zamieszanie, że odbiorą ludziom prace, bo pracują za głodowe stawi, będą korzystali z socjalu itd. I co? Nic się nie zmieniło, przyjeżdża rumun, odwala swoją prace i wraca do siebie do kraju. To co zarobili w 2-3 miesiące wystarcza mu na rok życia w swojej ojczyźnie.
A osobą, które chodzą do tzw przechowalni bagażu jakim jest GIMNAZJUM polecam zacząć chodzić na lekcje i słuchać nauczyciela. Może wtedy poziom waszej wiedzy wzrośnie.
W artykule pojawia się słowo PRACA co w języku cygana bądź roma nie istnieje. Poza tym żaden brudas NIE KUPIŁBY biletu do Katowic, bo woleliby pójść pieszo, albo ukraść samochód.
Rumuni to bardzo w porządku naród. Pracowici jak cholera i do tego skromni. Od tego roku mogą legalnie pracować np w Anglii. Oczywiście rząd brytyjski robił zamieszanie, że odbiorą ludziom prace, bo pracują za głodowe stawi, będą korzystali z socjalu itd. I co? Nic się nie zmieniło, przyjeżdża rumun, odwala swoją prace i wraca do siebie do kraju. To co zarobili w 2-3 miesiące wystarcza mu na rok życia w swojej ojczyźnie.
A osobą, które chodzą do tzw przechowalni bagażu jakim jest GIMNAZJUM polecam zacząć chodzić na lekcje i słuchać nauczyciela. Może wtedy poziom waszej wiedzy wzrośnie.
Ja wam wytłumaczę jaka jest różnica między Romem a Rumunem - Rumun pucuje nam lampy kiedy stoimy na światłach, Rom - szyby

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Dlaczego w Rumuni wyginęły łabędzie ?
.
.
.
.
.
.
.
Bo rumuny szybciej za chlebem skaczą
dziekuje i do widzenia
c🤬j wam w odbyt jak napiszecie ze było 100 razy ! bedzie 101
.
.
.
.
.
.
.
Bo rumuny szybciej za chlebem skaczą

dziekuje i do widzenia
c🤬j wam w odbyt jak napiszecie ze było 100 razy ! bedzie 101

Co wy tu wypisujecie, przecierz Rumuni to som cyganie !!!!!!
Lancer90 napisał/a:
J🤬A GIMBAZA NA SADOLU!!! Pojęcia nie majo a oceniajo i sie wypowiadajo. Wkuwać tam tabliczke mnożenia szczurki!!!
Przyp🤬olić Ci słownikiem?

czytam komenty i czuje, ze zaczynam wpadac w alkoholizm i narkomanie...
Potwierdzam wypowiedzi chłopaków wyżej. Rumuni to spoko ludzie. Bardzo pomocni. Pracuję z kilkoma. Jednego nauczyłem nawet kilka słów po polsku. I teraz jak mnie widzi to grzecznie sie kłania i z rozbrajajacym akcentem mówi "dzień dobry kolego"