Film pokazuje jak bardzo polskie organy władzy mają przeciętnych obywateli oraz prawo w dupie.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
nie chcę się czepiać, ale ten strażnik z początku ma elektroniczny zegarek, jak dziecko które nie zna się na wskazówkowym
pakicito napisał/a:
nie chcę się czepiać, ale ten strażnik z początku ma elektroniczny zegarek, jak dziecko które nie zna się na wskazówkowym
![]()
wstaw zdjęcie ze swoim zegarkiem miśku
Nie chce mi sie do końca oglądać bo i tak nie znam litery prawa ale za gnojenie radarowców zawsze piwo!
Bo sądy w Polsce są od wydawania wyroków a nie od szukania SPRAWIEDLIWOŚCI.
Czy ktoś z sadoli dostał taki mandat, odwołał się i wygrał w sądzie sprawę?
pakicito napisał/a:
![]()
Mam elektroniczny i wskazówkowy w jednym, wystawisz mi opinię?
to miejsce na mapie
tu gdzie kończy się papier
gdzie farba się zmywa
Polska się nazywa
tu gdzie kończy się papier
gdzie farba się zmywa
Polska się nazywa
Kolejny przykład tego, że arogancja władzy i jej organów w tym kraju będzie tylko rosnąć. Czasami mam wrażenie, że Rok 1984 Orwella przestał być przestrogą, a stał się podręcznikiem dla polityków.
he he w pewnym momencie 2:38 chciał ewidentnie powiedzieć no i co z tego że jest wyrok sądu
brnemtg napisał/a:
i bez ostrzeżenia zabijać ich i ich rodziny
Uuu a rodzina co ma to tego?
Większość takich przypadków to wykonywanie polecenia służbowego, więc to komendant SM powinien oberwać ostrzegawczy w potylicę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie