📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:15
🔥
Podróż w III klasie
- teraz popularne
polecę po drugiego warna
Taki rząd, to co nie leży w ich gestii jest tłumione. Teraz się zacznie pie*dolenie o tęczy i nikt nie zauważy jakichś innych machlojek. Szkoda słów.
Taki rząd, to co nie leży w ich gestii jest tłumione. Teraz się zacznie pie*dolenie o tęczy i nikt nie zauważy jakichś innych machlojek. Szkoda słów.
Niech idiota jeden z drugim poczytają sobie o zachowaniu się Węgrów podczas 2 wojny światowej. Pomijając już to że przyjechała ich masa do Warszawy na 11 listopada, to wyobraźcie sobie ze to jedyny czysto przyjacielsko nastawiony do nas naród w europie. Jak dla mnie to warto tą przyjaźń wspierać.
TUMANY, wytłumaczę o co chodzi - tęcza ma być akurat "węgiersko-polska", ponieważ kolory LEGII to biel, zieleń i czerwień. A tłumaczenie, że Polak-Węgier dwa... to akurat oficjalne uzasadnienie tego pomysłu.
Wszyscy się śmieją z tej propozycji bo dowcip dostrzegli, a tu baranki się o historię Węgier kłócą
LOL
Wszyscy się śmieją z tej propozycji bo dowcip dostrzegli, a tu baranki się o historię Węgier kłócą
LOL
Dorquba napisał/a:
Jedna "tęcza" jaką mogę poprzeć:
Obrazek
Dlaczego nie można dać kraty browara?
cwp.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie