Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
BongMan 2013-11-13, 15:03 86
Cyganka, która publicznie znieważyła hymn Polski, bryluje przy symbolu pedałów... Ja p🤬lę.

podpis użytkownika

Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi

Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
o................n 2013-11-13, 15:12 2
A mi się podobało jak naczelna diva śpiewała hymn (choć dobrze wiem, że to właśnie przez to, że to ona go zaśpiewała padła na nas straszna klątwa, wszak górniak to cyganka i one potrafią, i do dziś nie jesteśmy w stanie wyjść z grupy)
Zgłoś
S................s 2013-11-13, 15:14
Przejmujecie się Górniak? Bo ja tak samo jak sraczką psa znajomego z drugiego końca Polski.
Zgłoś
andrewerty 2013-11-13, 15:41 49
za parę dni harcerze postawią przy zgliszczach tęczy KRZYŻ

wtedy się zacznie....

podpis użytkownika

>CBR 929RR Fireblade
Zgłoś
burz 2013-11-13, 16:20 27
o kurcze, ale się Edytka postarzała
Zgłoś
C................N 2013-11-13, 16:50
mohery myślą że to tęcza na szczęście ,nie znają pedałów i lesbijek ----- do piekła niech spłoną

gurniaczce też sie p🤬li we łbie z nadmiaru kasy ,ale jak walą po 50 tyś za mam h🤬je nie talenta to tak jest i potem u nas ma być dobrze , h🤬ja bedzie nie dobrze
Zgłoś
SolarisN1 2013-11-13, 16:56 12
Tak tak to wina rządu, że za mało wspiera programami socjalnymi i nie łoży na nierobów/nieuków. Chyba sporo jest tu zakamuflowanych lewaków wśród tej sadolowej gimbo-prawicy. Ja uważam, że państwo w ogóle nie powinno wspierać biednych. Nie umiał sobie radzć to nara, selekcja naturalna. Jedynym wyjątkiem są renty dla kalek i tych trwale uszkodzonych, ale one też powinny być weryfikowane żeby taki łby jak jeden sadol co się jarał, że okrada państwo, nie dostawały zasiłków. Tacy k🤬a patrioci, że jedną ręką podpalają tęczę, a drugą pobierają zapomogi.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-11-13, 16:56 1
Polsko, kiedy powstaniesz z kolan i wyrwiesz się spod jarzma imbecyli?!
Zgłoś
D................a 2013-11-13, 16:57 224
Jedna "tęcza" jaką mogę poprzeć:

Zgłoś
b................7 2013-11-13, 17:22 6
j🤬e pedalskie ścierwa
Zgłoś
antykreator 2013-11-13, 17:31 3
ileż można drążyć temat?

podpis użytkownika

Antykreator + aparat
facebook.com/Antykreator87
antykreator.digart.pl/digarty/
Zgłoś
Pokh 2013-11-13, 17:39
Polacy to jednak w wiekszosci narod bez zadnych wartosci, plynacy z nurtem, na topie sa lewacy i pedaly to oni beda wieszac kFFiatki(ekhm...), na topie byliby satanisci to zabijaliby kozy tylko po to zeby wygladac OK w oczach najblizszych sasiadow... zalosne
Zgłoś
Ofiel 2013-11-13, 17:42
Tencza Srencza !
Zgłoś
Sushy 2013-11-13, 17:54 8
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie