Cyganka, która publicznie znieważyła hymn Polski, bryluje przy symbolu pedałów... Ja p🤬lę.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih

A mi się podobało jak naczelna diva śpiewała hymn (choć dobrze wiem, że to właśnie przez to, że to ona go zaśpiewała padła na nas straszna klątwa, wszak górniak to cyganka i one potrafią, i do dziś nie jesteśmy w stanie wyjść z grupy)

Przejmujecie się Górniak? Bo ja tak samo jak sraczką psa znajomego z drugiego końca Polski.
za parę dni harcerze postawią przy zgliszczach tęczy KRZYŻ
wtedy się zacznie....
wtedy się zacznie....

podpis użytkownika
>CBR 929RR Fireblade
mohery myślą że to tęcza na szczęście ,nie znają pedałów i lesbijek ----- do piekła niech spłoną
gurniaczce też sie p🤬li we łbie z nadmiaru kasy ,ale jak walą po 50 tyś za mam h🤬je nie talenta to tak jest i potem u nas ma być dobrze , h🤬ja bedzie nie dobrze
gurniaczce też sie p🤬li we łbie z nadmiaru kasy ,ale jak walą po 50 tyś za mam h🤬je nie talenta to tak jest i potem u nas ma być dobrze , h🤬ja bedzie nie dobrze
Tak tak to wina rządu, że za mało wspiera programami socjalnymi i nie łoży na nierobów/nieuków. Chyba sporo jest tu zakamuflowanych lewaków wśród tej sadolowej gimbo-prawicy. Ja uważam, że państwo w ogóle nie powinno wspierać biednych. Nie umiał sobie radzć to nara, selekcja naturalna. Jedynym wyjątkiem są renty dla kalek i tych trwale uszkodzonych, ale one też powinny być weryfikowane żeby taki łby jak jeden sadol co się jarał, że okrada państwo, nie dostawały zasiłków. Tacy k🤬a patrioci, że jedną ręką podpalają tęczę, a drugą pobierają zapomogi.
Polsko, kiedy powstaniesz z kolan i wyrwiesz się spod jarzma imbecyli?!
ileż można drążyć temat?

Polacy to jednak w wiekszosci narod bez zadnych wartosci, plynacy z nurtem, na topie sa lewacy i pedaly to oni beda wieszac kFFiatki(ekhm...), na topie byliby satanisci to zabijaliby kozy tylko po to zeby wygladac OK w oczach najblizszych sasiadow... zalosne