Gdy kasy brak na paliwo, trzeba sobie inaczej radzić
podpis użytkownika
Gdzie zginęło moje minimum 1200 tematów?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dobrze że ma kask, w razie strzały czy coś jak kurczaka(?) poniesie to nie wiadomo jak to się skończy
Taaa tylko że za PO paliwo po 6 zł było dosłownie przez kilka tygodni i potem znowu spadło do akceptowalnych 4 zł a za PiS podniesiono podatek na paliwo NA STAŁE więc ceny jakie widzimy teraz na dystrybutorze już nie opuszczą nas do końca rządów PiS... A ponieważ dali motłochowi i patoli 500+ to nieprędko się z władzą pożegnają
Nikt go nie ciągnie,koleś sam chodzi i pcha ten pojazd
Ekolodzy powinni być zachwyceni. Naturalny ekologiczny napęd, kurczakocoś prawie jak na wolnym wybiegu. Rewelacja.
Tyle, że za czasów PO światowe ceny paliw były zwyczajnie wyższe. Kiedy ceny spadły, PIS dowalilo do paliwa kolejna opłatę i przez to teraz ceny są jakie są.
konto usunięte
2018-05-23, 13:34
Stonoga, mokebe i Testoviron MIELI RACJE!!!
@intermag Po pierwsze, za polityczną wrzutę powinieneś zostać solidnie wychłostany prze brazylijską gawiedź. Po drugie, cena paliw nie zależy od partii rządzącej. Po trzecie, nie ma uwzględnionej inflacji. Po czwarte, przez te 7 lat rozwijała się polska gospodarka.