👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziady mają siłę się tratować, żeby dostać darmową gumę orbit, ale żeby przejechać 3 przystanki na stojąco to nagle spazmów dostają
Fajnie wciągnęło w tłum grubaska w 32 sekundzie
Do domu pewnie nie wróci.

Do domu pewnie nie wróci.
otwieranie lidla, ikei czy jakiejś galerii to w naszym kraju takie imprezy masowe ale bez obstawy policji i karetek

Standardowy scenariusz - bydło stoi w bramce do rzeźni, jak się otwiera drzwi, to wszyscy na huraaaa... ale tu jeden pies pasterski się wyłamał i "cofnąć się"... szkoda dalej pisać... wykopać dół, napisać przed nim "promocja" i patrzeć jak spadają

Bydło, zwierzęta powiadacie. Dla mnie niczym się nie różnią ludzie tratujący się na otwarciu galerii czy na promocji w lidlu od tych którzy tratowali się się niedawno w Krakowie podczas otwarcia salonu Xiaomi czy też stojący dobę w kolejce po nowego Iphona. Już nie wspominam tego co się działo kiedyś na promocji ohydnych crocsów w którymś dyskoncie. Założę się że większość tych którzy walczyli o nowe xiaomi iphona czy crocsy bardzo ochoczo "hejtowało" moherów bijących się o karpia w lidlu.
Przez pierwsze 10 sekund filmiku mysłałem ze jest to filmik z lat 90

Oj waliłbym armatką wodną... aż by się ciepło na sercu robiło.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie