Na zewnątrz 24 stopnie, piękna słoneczna pogoda, wczesny sobotni poranek na uniwerku w Maastricht. W poniedziałek zaczyna się sesja...
P.S. Tłum w większości składa się z Niemców (70%), Francuzów i Holendrów - wiem, bo to mój uniwerek.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2011-04-04, 22:11
chciałeś przyszpanować studiami za granicą? bo filmik nie przedstawia nic ponad typową promocję w realu
Co za z🤬by uczą się w bibliotece...
analeusz napisał/a:
chciałeś przyszpanować studiami za granicą? bo filmik nie przedstawia nic ponad typową promocję w realu
Na tym polega koncept tego filmu. Poza tym zajeżdzasz żałosnym polaczkiem, który nienawidzi każdego, komu wiedzie się lepiej/inaczej od ciebie.
konto usunięte
2011-04-04, 22:43
@up
W tym momencie to właśnie Ty pochwaliłeś się polaczkowymi korzeniami. Nie irytuj się, studiuj - jest OK. Pozatym nigdy nie masz pewności czy analeusz nie ma miesięcznie 12kpln na rękę i nie jest szefem swojej firmy budowlanej.
konto usunięte
2011-04-04, 23:04
a wiesz,że codziennie na granicy niemcy r🤬ają milion polskich polek?
konto usunięte
2011-04-05, 2:16
Co oni internetu nie mają albo domu, żeby się uczyć?
chyba im internet odłączyli...
Trafiła Ci się dobra praca.
P.S. A co dokładnie tam robisz w tej bibliotece?
konto usunięte
2011-04-05, 15:07
To na pewno nie jest biblioteka! Byłem raz w bibliotece w podstawówce i na pewno ci wszyscy ludzie by się tam nie zmieścili -_-
meszamorum napisał/a:
P.S. Tłum w większości składa się z Niemców (70%), Francuzów i Holendrów - wiem, bo to mój uniwerek.
wow! chwalisz się czy żalisz??
konto usunięte
2011-04-05, 23:44