👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@Halman
Czego kłamiesz, skoro masz wyraźnie napisane, że to placówka szkolna?
Owlman napisał/a:
@Halman
"technikum srania poza ulicą"
o co ci chodzi?
Halman napisał/a:
"technikum srania poza ulicą"
o co ci chodzi?
Ja wiem, śmiechy śmiechami, ale ciekawe czy byłbyś taki mądry gdybyś się tam urodził

Igorek95 napisał/a:
Ja wiem, śmiechy śmiechami, ale ciekawe czy byłbyś taki mądry gdybyś się tam urodził
pewnie bym srał trzymając się kurczowo ulicznej latarni i uważał to za zupełnie normalne...

I tak nikt z tego przybytku nie będzie korzystał, nadal każdy będzie srał tan gdzie stoi
Owlman napisał/a:
@Halman
hehe palcówka

Halman napisał/a:
pewnie bym srał trzymając się kurczowo ulicznej latarni i uważał to za zupełnie normalne...
Zapomniałeś o zmianie domeny zawodowej - z trollingu internetowego przerzucenie na telefoniczny. Dzwonił byś do ludzi wmawiając im, że rozmawiają z technikiem Microsoftu, który właśnie wykrył wirusa na ich koncie bankowym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie