Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
kuba1986 2025-02-27, 8:03 4
Twarda sztuka...
Zgłoś
psyhepl 2025-02-27, 8:28
Dobrze że samochód powoli jechał. Przynajmniej nic się jej nie stało
Zgłoś
smc 2025-02-27, 8:47 4
Nie zaciągnęła ręcznego

Wieczorem, staremu w sypialni. To teraz ma za swoje.
Zgłoś
JoSeed 2025-02-27, 9:08
smc napisał/a:

Nie zaciągnęła ręcznego
Wieczorem, staremu w sypialni. To teraz ma za swoje.

A po tym to akurat stary dostanie... w pysk 😏
Zgłoś
T... 2025-02-27, 10:03 1
Zgineła jak ten żydowsko-ukraiński aktorzyna Anton Yelchin
Zgłoś
Qubec 2025-02-27, 10:16
Ta jebnela kota czy innego siersciucha płotem to ten przejechał ja każde dobre i siębie warte. Widać jak zwracają uwagę na innych.
Zgłoś
Bestia_z_aquaparku 2025-02-27, 11:26 1
Dobrze wykonała swoje zadanie, wyhamowała auto.
Zgłoś
panar3 2025-02-27, 15:01 2
I dobrze tak tępej k🤬ie. Kot, mam nadzieję, jest OK.
Zgłoś
elim 2025-02-27, 16:06
- Kto Panią potrącił?
- Ja sama.
Zgłoś
tomaszf1990 2025-02-27, 17:13
elim napisał/a:

- Kto Panią potrącił?
- Ja sama.

Ja myślałem, że chłop sobie przejechał pilota do bramy
Zgłoś
Wyjątkowy777 2025-02-27, 17:37 1
panar3 napisał/a:

I dobrze tak tępej k🤬ie. Kot, mam nadzieję, jest OK.

J🤬e ścierwa ludzkie dla was życie jakiegoś gówna jakim jest kto czy pies jest ważniejsze niż człowiek. Ha tfu na was i wasz grób. Niech mi żadna ciota zaraz nie pisze o tym że mee zwierzęta są niewinne meeee banda baranów do utluzizacji
Zgłoś
banerr 2025-02-27, 19:32 4
Wyjątkowy777 napisał/a:

J🤬e ścierwa ludzkie dla was życie jakiegoś gówna jakim jest kto czy pies jest ważniejsze niż człowiek. Ha tfu na was i wasz grób. Niech mi żadna ciota zaraz nie pisze o tym że mee zwierzęta są niewinne meeee banda baranów do utluzizacji

Nie zesraj się
Zgłoś
panar3 2025-02-27, 21:24 1
Wyjątkowy777 napisał/a:

Dokładnie, nie zesraj się. Sam jesteś do utylizacji skoro nie masz współczucia dla zwierząt. Patrząc na takich ciulów jak ty i takie durne, bezmózgie, baby, nietrudno wam nie współczuć. Poza tym pewno jesteś sam i dlatego tak pragniesz miłości dla ludzi, a jesteś sam bo pewno ci z gęby kałem wali skoro piszesz tu takie durnoty z dupy wzięte,
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-02-27, 22:19
Zakuty łeb uratował jej życie. Szkoda, że przy okazji rozj🤬a pewnie tuleje wahacza
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie