Ktoś tu nie spojrzał w lusterko.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02
🔥
Niewypał
- teraz popularne
Ale sie przejął tym motocipą ,bardziej go interesowały drzwi ze coś się nie domykają
Nie wiem czy znasz przepisy ruchu drogowego - wnioskuję po twoim tytule że jesteś z rodziny pedalarzy... Tu wybitna wina motocyklisty - nie wyprzeda się na wąskim pasie przy ciągłej z prawej strony samochodu - mam nadzieję że mu szkietki połamało...
Ale przecież pasażer nie musi patrzeć w lusterka, motocyklistka jadąc w ten sposób jedzie na własną odpowiedzialność., nie miał prawa tak wyprzedzać.
To na 100% nie Tajwan ruch lewostronny mają a i klimat za suchy no i za płasko.
Ciekawy_Zycia napisał/a:
Nie wiem czy znasz przepisy ruchu drogowego - wnioskuję po twoim tytule że jesteś z rodziny pedalarzy... Tu wybitna wina motocyklisty - nie wyprzeda się na wąskim pasie przy ciągłej z prawej strony samochodu - mam nadzieję że mu szkietki połamało...
Mają ruch lewostronny. U nich się wyprzedza z prawiej
Ciekawy_Zycia napisał/a:
encoder178 napisał/a:
Mają ruch lewostronny. U nich się wyprzedza z prawiej
Dodatkowo, to nie jest manewr wyprzedzania. Samochody stoją w miejscu... Więc ktoś wybitnie nawet podstawowej terminologii nie zna. Może czas wrócić na kurs, zanim kogoś zabijesz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie