📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:02

Ja ostatnio otwierałem piwko talerzem
A otwierało się naprawdę różnymi rzeczami. Koeszcy jakoś specjalnie nie "błysnęli".

A widzieliscie jak otwiera sie piwo recznikiem ? Znajomy sie zalozyl ze otworzy i to zrobil

Teraz już wiem poco mają tą łapkę przy młotku
przyjaciel każdego budowlańca

Magnic napisał/a:
takie rzeczy są dla każdego oczywiste
Oczywiste? Pewnie internet masz od niedawna i jeszcze nie wiesz jacy ludzie potrafią być głupi, szczególnie w internecie. Słyszałeś może słynny cytat Lema, który na tym forum pojawiał się nieraz?
Magnic napisał/a:
jak jesteś idiotą, który doszukuje się wszędzie głębszego sensu to zmień płeć.
To już człowieka bardziej dociekliwego nazywa się w ten sposób? Stawiam, że ludzi uczciwie pracujących nazywasz frajerami a okradającymi go, kozakami.
@bongman
Jak najbardziej płytą CD się da, kilka razy tak otwierałem po założeniu się z kumplami. Tylko trzeba mieć trochę wprawy:)
Jak najbardziej płytą CD się da, kilka razy tak otwierałem po założeniu się z kumplami. Tylko trzeba mieć trochę wprawy:)
Piwo i w zasadzie każdy alkohol można pić w samochodzie bo nie stanowi on przestrzeni publicznej tylko prywatną coś jak działka, i nie ważne czy jest teren niezabudowany czy osiedle, można nawet przed szkołą zaparkować i zrobić "melanż" i policja nie ma prawa się przyczepić (osobiście tego nie polecam to tylko rozważanie teoretyczne) Można teź pić na miejscu kierowcy pod warunkiem chyba że nie ma kluczyków w stacyjce no i że potem ten kierowca nigdzie nie pojedzie. Mam tylko wątpliwość co do przewożenia pijanego na przednim fotelu i czy nie widziałem kiedyś przepisu co do tego, wie ktoś coś o tym?
Co do filmiku muszę kiedyś spróbować otworzyć piwo "na nietoperza"
Co do filmiku muszę kiedyś spróbować otworzyć piwo "na nietoperza"

mungo napisał/a:
A jednogroszówką ktoś otworzył piwo??
![]()
Mi się udało.

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie