👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

no to ameryke odkryli nie ma co ludzie radujcie się wymyślili dzwignie...

Nie wiem czy zauważyliście ale w tym filmiku przejawia się kilka razy motyw z ziółkiem
1. 00:47 świetny pasek z pięknym listkiem
2. 1:20 ciekawa konstrukcja, sądząc po sreberku(prowizoryczny cybuch) służyło ono do palenia..
1. 00:47 świetny pasek z pięknym listkiem
2. 1:20 ciekawa konstrukcja, sądząc po sreberku(prowizoryczny cybuch) służyło ono do palenia..

Nie ma to jak rozwalić szyjkę butelki i pić piwo z drobinami szkła

tyle sposobów a zapomnieli o kluczach np:do domu,u mnie często uzywanych.

technika otwierania pępkiem jednak najbardziej przypadła mi do gustu
jest jeszcze jedna bardzo ważna: w każdym aucie jest otwieracz-pasy bezpieczeństwa, końcówka świetnie pasuje do kapsla
jest jeszcze jedna bardzo ważna: w każdym aucie jest otwieracz-pasy bezpieczeństwa, końcówka świetnie pasuje do kapsla
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie