Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Sajmonowski 2013-02-18, 19:14
Jeśli chodzi o wiadro to tylko takie: Tutaj u babci na wakacjach

P.S Idź sobie pić tatrę z podłogi gdzie indziej
Zgłoś
Wookki 2013-02-18, 19:25 11
Piwa nie dostaniesz, bo już jedno z🤬b*łeś!
Zgłoś
Zielka 2013-02-18, 19:43
0:31 - hipsterskie buty widzę
Zgłoś
lufnik1946 2013-02-18, 20:03 2
Ruskie za chwile będą c🤬jem otwierac.
Zgłoś
androgenius 2013-02-18, 20:15 5
J🤬e gimbusy

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Radysh 2013-02-18, 21:00
To Ruskie. Tylko polski dialog, prawda?
W naszym kraju nie ma takich...

podpis użytkownika

Popieram KOD - Komitet Ochrony Dachowców
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 21:09 1
androgenius napisał/a:

J🤬e gimbusy

J🤬ym gimbusem jesteś ty gimbusie, bo chyba nie wiesz na jakie rzeczy ludzie wpadają po pijaku. bo nigdy tego stanu nie doświadczyłeś. Mamy po 24 lata i po prostu nie będziemy siedzieli i smucili jak to jest źle na tym świecie.
Zgłoś
androgenius 2013-02-18, 21:32 19
fab3r napisał/a:

J🤬ym gimbusem jesteś ty gimbusie, bo chyba nie wiesz na jakie rzeczy ludzie wpadają po pijaku. bo nigdy tego stanu nie doświadczyłeś. Mamy po 24 lata i po prostu nie będziemy siedzieli i
smucili jak to jest źle na tym świecie.

Za moich czasów nie było czegos takiego jak gimnazjum, za twoich już było i nawet was k🤬a wykształciło...do tego stopnia, że psujecie piwo próbując je wiadrem otwierać i tłumaczycie to wypiciem. Nie wyskakuj mi tu synek z tekstami typu "nigdy tego nie doświadzcyłeś", to żaden powód do wychwalania się, ciągle jesteś na poziomie "więcej razy się naj🤬em to jestem lepszy" - typowe dla gimbusa ze sporą dozą imbecylizmu. C🤬j mnie interere ile masz lat, swój wiek wypomina tylko mantalny gimbus, któremu brak argumentów, można takim być mając lat 40 nawet.
Taki gimbus właśnie, zaopatrzony w upośledzenie, wiadro, piwo i kamerkę w telefonie jest w stanie zepsuć browar i ośmieszyć się w sieci.
Ergo: jesteś k🤬a gimbusem, nieudolnym na dodatek.

podpis użytkownika

Geny mi w mózgu namieszały, żebym odczuwał wolę bożą, c🤬jki se wykombinowały, że tym sposobem się rozmnożą.
Tylko, że mózg też ma metody, żeby zjeść ciastko i je mieć, podwiąże se nasieniowody i mogą sobie k🤬a chcieć.
Zgłoś
Olasty 2013-02-18, 22:28
głupie?
głupie

działa?
działa

więc głupie nie jest
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 23:06 30
toż to tatra, nie piwo
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 23:08 2
androgenius napisał/a:

Za moich czasów nie było czegos takiego jak gimnazjum, za twoich już było i nawet was k🤬a wykształciło...do tego stopnia, że psujecie piwo próbując je wiadrem otwierać i tłumaczycie to wypiciem. Nie wyskakuj mi tu synek z tekstami typu "nigdy tego nie doświadzcyłeś", to żaden powód do wychwalania się, ciągle jesteś na poziomie "więcej razy się naj🤬em to jestem lepszy" - typowe dla gimbusa ze sporą dozą imbecylizmu. C🤬j mnie interere ile masz lat, swój wiek wypomina tylko mantalny gimbus, któremu brak argumentów, można takim być mając lat 40 nawet.
Taki gimbus właśnie, zaopatrzony w upośledzenie, wiadro, piwo i kamerkę w telefonie jest w stanie zepsuć browar i ośmieszyć się w sieci.
Ergo: jesteś k🤬a gimbusem, nieudolnym na dodatek.

Przez takich jak ty odechciewa się dodawania czegokolwiek. po dwa nie nazwałem tego piwa "wypitym" po trzy skoro jesteś już tak stary i dodatkowo zrzędliwy to już tylko i wyłącznie twój problem.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-18, 23:17 2
androgenius 1:0 fab3r

Zgłoś
Iwerael 2013-02-19, 1:42 6
androgenius 2:0 fab3r

fab3r tylko siebie ośmiesza
Zgłoś
Konto usunięte 2013-02-19, 3:20 3
Smiech byl? Byl. I dobrze. Swoja droga nie raz sie otwieralo byle czym co pod reka bylo, ale wiadrem to ja nie probowalem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie