👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:55

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
wezmie się magnes z lodówki i da się na ekran.... ...śladu nie będzie
tesknie za czasami, gdzie ludzie byli w miare normalni i normalnie otwierali szampany...
Riikko napisał/a:
i normalnie otwierali szampany
en.wikipedia.org/wiki/Sabrage
(są obrazki, może cię to zachęci)
No to blondyna chyba teraz będzie musiała długo przepraszać, najlepiej na kolanach.
Jak się daje zmywarce takie rzeczy do ręki, to się potem ma pajączka.
No ale to zachód, więc totalne ucięcie jajec i sp🤬dowacenie.
No ale to zachód, więc totalne ucięcie jajec i sp🤬dowacenie.
bardak napisał/a:
No to blondyna chyba teraz będzie musiała długo przepraszać, najlepiej na kolanach.
Usta już we właściwym położeniu.

winko napisał/a:
Niby dlaczego ? To nie był sam korek tylko korek z szyjką od butelki.
Ogladnij sobie jeszcze kilka razy, zobacz zachowanie poszczególnych osób, to może zrozumiesz dlaczego to fejk. Takie rzeczy na sadisticu?! Masakra
No i co taki telewizorek dla takiej bogatej rodzinki? Przecież to jest parę tysięcy dolców max. Co oni wszystko tam na kredyt mają, że tak rozpaczają?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie