📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu
Nawet nie ma jak tego skomentować, do czego się przyczepić. Można tylko pochwalić za niezłą aranżację ról oraz fajny scenariusz, pozdrawiam.
no i pewnie jest zbanowana w tv, bo jakoś jej nigdzie nie widziałem....a nie! może to dlatego, że nie oglądam tiwi?!
reklama bardzo fajne , ale iż nie mogę dać wam frugo więc nie dam nic
Zajebiście pozytywne, pomimo że nie przepadam za tymi sikami
Frugo miało kiedyś świetne reklamy ("ten korzeń wykorzystał Anię, czas żebyś ty wykorzystał naturę"), a teraz to już słabiutko. Ogólnie cała akcja "Frugo wróć!" to była pięknie zaaranżowana akcja marketingowa, dzięki której po premierze idioci kupowali Frugo zgrzewkami "bo w końcu wróciło -_-".
A teraz fakty: białe jest niezłe, ale jak kupisz Liczi w puszce, to masz absolutnie to samo, tyle że więcej i z owocami. Czarne smakuje jak multiwitamina, a kosztuje tyle co litr tejże. Zielone ma strasznie słaby smak i substytutem może być byle jaki nektar, a pomarańczowe ma smak taniej oranżadki w woreczkach (gimbaza nie zrozumie), więc byle jaki dobry sok pomarańczowy przebija je o głowę
A teraz fakty: białe jest niezłe, ale jak kupisz Liczi w puszce, to masz absolutnie to samo, tyle że więcej i z owocami. Czarne smakuje jak multiwitamina, a kosztuje tyle co litr tejże. Zielone ma strasznie słaby smak i substytutem może być byle jaki nektar, a pomarańczowe ma smak taniej oranżadki w woreczkach (gimbaza nie zrozumie), więc byle jaki dobry sok pomarańczowy przebija je o głowę
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie