👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
oj przestańcie się tym jarać, wrzucałem to już kilka razy w innych filmach

daję piwo, niech wejdzie na główną. Jak ja cierpiałem, to reszta też musi

też dam piwo, by to na główną trafiło. z sadola trafi gdzieś indziej itd. rozprzestrzeni się ten filmik w sieci jak aleurwał kiedyś i gówniarę będą wszędzie rozpoznawać, nabijać się z niej, robić przeróbki itd. po paru latach pinda nie wytrzyma i sobie kable podetnie albo wyląduje w psychiatryku i temat wróci na harda

Odwracam sie w lewo Owoce, owoce...
w prawo Owoce, owoce
obudze sie rano i tez pewnie Owoce, owoce...
dzieki
w prawo Owoce, owoce
obudze sie rano i tez pewnie Owoce, owoce...
dzieki

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie