👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
10 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kooookosy!
dziwi mnie że dla ojca chce się wyliczać kto ile zarabia, ile to trzeba mieć siana w mózgu i tupetu żeby wpieprzać się aż tak daleko.
dziwi mnie że dla ojca chce się wyliczać kto ile zarabia, ile to trzeba mieć siana w mózgu i tupetu żeby wpieprzać się aż tak daleko.

Przerażają mnie ludzie którzy widzą coś złego w WOŚP-ie, przerażają mnie ci którzy mówią żeby nie brać krwi z Woodstocku (bo niby to syf). Przecież z tego trzeba się tylko cieszyć, że ktoś organizuje takie akcje i zbiera naprawdę masę chętnych ludzi do brania w tym wszystkim udziału. Szpitale mają tylko korzyść z tego, chociaż te wszystkie sprzęty powinny być normą w naszym kraju. To wszystko co oni robią powinno zapewniać państwo.
nie wiem ile biorą, nie będę nikomu do portfela zaglądać, ale uważam, ze przekazując jakiekolwiek pieniądze by pomoc dzieciom, jest to w porządku
kler klerem, wiadomo materiał opałowy ale i ten zydek niech lepiej się strzeże
No właśnie. Nie ważne ile, ważne że w ogóle coś i ważne że to widać. Straszne to jest, że nasze biedne społeczeństwo musi się zrzucać na to wszystko bo NFZ sobie nie radzi.

No tak pewnie pana 3ci w tym roku nowy mercedes SLK kosztował ostatnią pensje (2700) )

Nie wiem czy wiecie, ale wbrew powszechnej opinii, fundusze pochodzące z wośpu nie są właściwie przeznaczane na chore dzieci, ale na łatanie dziury budżetowej, bo sprzęt, który niby Owsiak "dostarczył" szpitalom, musiałby i tak zostać zakupiony przez państwo. Z tego wynika, że wrzucając załóżmy 10 zł, dajecie hajs na brudstok, samego Owsiaka i państwo, a sprzęt, na który myślicie, że te pieniądze idą, oczywiście zostanie szpitalom zakupiony, ale nie z waszych pieniędzy. Ponadto, pomijam już tutaj oczywisty fakt, że 40 milionów w skali finansów państwa to naprawdę śmiech, a nie pieniądze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie