Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Owsiak vs. Terlikowski
Konto usunięte • 2013-01-15, 13:38
Owsiak, wychodząc z TVN24 (był gościem Faktów po faktach), spotkał pindrzącego się Terlikowskiego przed wejściem na antenę u Moniki Olejnik. Owsiak, mimo zachowanie stoickiego spokoju przez kilka ostatnich dni, nie wytrzymał i spytał Terlika wprost, czemu go tak hejtuje.

Tutaj jeden z tekstów Terlikowskiego najeżdżający na WOŚP: KLIK
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 15:43 3
Po prostu nie podobają mi się poglądy Owsiaka i tyle. Nie mam zamiaru ani się z tego powodu tłumaczyć ani usprawiedliwiać. A wszystkim, którym się może nie podobać moja awersja do Owsiaka: serdeczny c🤬j w dupę.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 15:46
@Płeć wickerman111 jebnij sie w leb przyjebie bo glupszych od ciebie ze swieca szukac
Zgłoś
Templariusz Mariusz 2013-01-15, 15:49 3
A najlepsze, że religia tu nie ma nic do rzeczy. To po prostu nieetyczne. W h🤬j zebranych pieniędzy idzie na pensje dla "wolontariuszy". Wolontariat (łac. voluntarius - dobrowolny) – dobrowolna, bezpłatna, świadoma praca na rzecz innych lub całego społeczeństwa, wykraczająca poza związki rodzinno-koleżeńsko-przyjacielskie. No i w h🤬j na j🤬y Brudstock. Tylko jakieś 66% jest przeznaczone na tą całą pomoc.

podpis użytkownika

Masz problem? To lub to powinno pomóc.
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2013-01-15, 15:50 3
Nie to nie WOŚP jest zła jak niektórzy piszą , pomaga ludziom ale to nie powinno tak być , że WOŚP wyręcza złodziei z wiejskie kupując sprzęt szpitalom. Państwo powinno to zapewnić! ,na wojenki tuskoszczenki w Afganistanie i Iraku kaska jest a na służbę zdrowia niema ! Na wysokie diety 460 osłów kasa jest , dla prezydenta kasa jest (180milionów PLN rocznie) na finansowanie partii politycznych kasa jest a deficyt w budżecie rośnie .

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
Rhumun 2013-01-15, 15:51
Moja koleżanka jest lewuską, bo zbierała kasę na WOŚP.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 15:55
@up nie powinna byc Twoją kolezanką. ja wszystkich wyeliminowałem. a ja uwazam ze owsiak to c🤬j i ze 45% to w c🤬j za duzo zabierania z calej kwotry, moze faktycznie pomaga, ale gdyby tego nie zap🤬lał pomoglby prawei 2 razy wiecej osobom, takie p🤬lenie o jego zajebistosci a zachowuje sie jak rząd ktory tez niby pomaga a jednak bierze co swoje. zaklamane sk🤬ysyny zaslugują na potępienie.
Zgłoś
TomdeX 2013-01-15, 15:57 4
P🤬licie, a nie byliście w sytuacji, kiedy potrzebowaliście pomocy. C🤬j mnie to obchodzi, że Owsiak ma kasę, niech sobie ma, ja widzę w szpitalu rezultaty jego działań. Nie macie prawa, NIE MACIE prawa wieszać na nim psów. Gościu odwala całkiem dobrą robotę. Zapraszam, udajcie się do Szpitala w Lesznie idźcie do dyrektora szpitala i spytajcie się ile sprzętu jest od WOŚP, lamus od siedmiu boleści. Rydzyka pojeżdżajcie, bo ten gówno daje, Tuska pojeżdżajcie, bo gówno daje, ale rezultaty Owsiaka widzę gołym okiem, a wierzę w to co widzę...

podpis użytkownika

Życie jest sadistic.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 15:58 5
takich c🤬jow jak terlikowski i wszystkich ktorzy go popieraja powinno sie wyjebac ze spoleczenstwa.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 16:07 3
Wszyscy którzy wierzą w jakiekolwiek bóstwo np boga jahwe lub inne ścierwo, a także w życie po śmierci są zwyczajnie POEJBANI. c🤬j wam w dupę tępe ciemne masy - już niedługo wyginiecie - banda moherów. cioty bez mózgu.
Zgłoś
Blackow 2013-01-15, 16:08 2
gnom11 napisał/a:

Moja sugestia dla wszystkich wieszajacych psy na WOSP-ie, pieprzacych farmazony o Owsiaku-zlodzieju i fundacji wykorzystujacych naiwnych Polakow:

Jak wam, czego nikomu nie zycze, kiedys wasze dziecko wyladuje w szpitalu to upewnijcie sie, ze nie jest leczone/badane/rehabilitowane sprzetem z ''serduszkiem'' z tak przez was znienawidzonej Orkiestry. Bo to przeciez walkarze i oszusci! Tylko wezcie pod uwage, ze moze to byc jedyny sprzet w promieniu kilometrow, mogacy uratowac zycie waszego malucha.

Czyś Ty się z c🤬jem na łby pozamieniał? Co to ma być za dowodzenie? Nie spełnia nawet podstaw wymogów formalnych, nie wspominając już o treści. Dam Ci przykład - coca-cola company uczestniczy sobie w jakimś zj🤬ym programie fundacji, dajmy na to, polsat. Ta fundacja teoretycznie ratuje dzieciaki, bo daje im kasę na leki czy na sprzęt rehabilitacyjno-leczniczy. Okej. Coca-cola company być dobry wujek. K🤬a.

C🤬j, że dadzą fundacji grosz za każdą kupioną butelkę ich j🤬ego napoju, kiedy kilka tysięcy kilometrów dalej rząd małego kraiku, o którym nigdy nie słyszałeś, pozwala coca-cola company opodatkować WODĘ (łącznie z deszczówką) i czerpać z tego korzyści, powodując śmierć tysięcy już i tak ubogich ludzi. A Ciebie, baranie, interesuje jeden dzieciak ładnie ukazany w telewizji na tle smutno grającej muzyczki?

To jest właśnie Twoje dowodzenie, ten jeden, mały dzieciak, którego jesteś w stanie zobaczyć, znaczy dla Ciebie więcej niż setki innych ludzi, którym można by pomóc takim samym lub mniejszym nakładem środków. Krótko mówiąc - jesteś najgorszym rodzajem krótkowzrocznego i fasadowego barana.
Zgłoś
Pokahontaz 2013-01-15, 16:10 4
Jak wrzucam do puszki 10zł, to jest to moje 10zł i z pełną świadomością, że chociaż 5zł z tego trafi na pożyteczny cel to raz w roku nie jest to dużo. Nie wiem ile tak naprawdę procentowo przechodzi na całą aparaturę szpitalną, ale sprzęt się pojawia więc jednak coś ten WOŚP robi. Dajcie k🤬a wolny wybór - kto chce - niech wrzuca, nikt wam nie każe. Poza tym - tak narzekacie a jestem ciekaw w jaki sposób dajecie coś od siebie, wspomagacie jakąkolwiek fundacje, caritas czy cokolwiek. Najłatwiej być cwaniakiem z zza monitora.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 16:19 3
Jurek powinien Terlikowskiego olać ponieważ on pisze dla frondy a tam same kato-oszołomy są. Zawsze wrzucę coś do puszki
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 16:30
Żal wam dupy ściska, że Owsiak ma dobry sposób na siebie a wy biedni nieporadni, męczycie się w robocie albo w gimnazjum i gówno z tego macie. Jak takie cwaniaki jesteście i przeszkadzają wam jego zarobki to sami ruszcie dupę i coś wymyślcie żeby też tyle zarabiać, a nie żalicie się tutaj, bo jesteście nieudacznikami Kto chce to wrzuca do puszki, a kto nie chce to nie wrzuca. Proste.
Zgłoś
kkarol25 2013-01-15, 16:36
gnom11 napisał/a:

Moja sugestia dla wszystkich wieszajacych psy na WOSP-ie, pieprzacych farmazony o Owsiaku-zlodzieju i fundacji wykorzystujacych naiwnych Polakow:

Jak wam, czego nikomu nie zycze, kiedys wasze dziecko wyladuje w szpitalu to upewnijcie sie, ze nie jest leczone/badane/rehabilitowane sprzetem z ''serduszkiem'' z tak przez was znienawidzonej Orkiestry. Bo to przeciez walkarze i oszusci! Tylko wezcie pod uwage, ze moze to byc jedyny sprzet w promieniu kilometrow, mogacy uratowac zycie waszego malucha.

Tak, tak, a wszyscy, którzy gadają na kościół niech nie korzystają ze sprzętu i pomocy Caritasu, wszyscy gadający na Tuska niech nie korzystają z dróg wybudowanych za jego kadencji . Poza tym czemu ktoś ma nie korzystać z tego sprzętu, skoro chcąc lub nie i tak składa się na szopkę zwaną WOŚP i Woodstock. Przecież te koncerty i inne różne atrakcje organizowane tego dnia to z czyich pieniędzy idą jak nie naszych. Do tego większość tych psioczących na WOŚP uczestniczy w innych akcjach, mniej medialnych, ale wpłaca więcej pieniędzy niż te kilka zł do puszki raz w roku. Tylko, że oni nie przylepiają sobie serduszka na czoło, więc się nie liczą.

Jeszcze wracając do sprzętu WOŚP w szpitalach, to najczęściej pieniądze zebrane są dokładane do zakupu poszczególnych urządzeń. Bardzo często zdarza się, że te oznaczone serduszkiem wcale nie zostały zakupione przez Wielką Orkiestrę Świątecznej Pomocy.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-01-15, 16:40 4
To z oficjalnej strony WOSP

" Fundacja WOŚP środki zebrane w corocznej zbiórce publicznej w całości przeznacza na zakup sprzętu medycznego i finansowanie programów medycznych.
Koszty działalności administracyjnej pokrywamy z części odsetek bankowych oraz innych wpłat, które darczyńcy przekazują na nasze konto w ciągu roku.
Koszty organizacji Przystanku Woodstock i Finału pokrywane są z wpłat sponsorów, o które Fundacja każdorazowo zabiega."

Jesli ktos chce wnikac to sa oficjalne raporty na ich stronie z wydatkow. Wszystko sprawdzane przez Skarbowke i MSWiA
Nie wiem skad te oszolomy biora informacje o tych 50%
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie