Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
nowynick 2015-07-10, 10:09 37
ja mam 2 - chów klatkowy?
Zgłoś
R................t 2015-07-10, 11:58 2
Wszyscy poniżej - nie wysilajcie się, zapewniam ze "nowynick" na wstępie jebnął najlepszy komentarz.
Zgłoś
Pawelek92 2015-07-10, 13:08 1
3 - to chów klatkowy, jak masz 2- to już bardziej humanitarny jesteś ;D murzyny z chowu ściółkowego
Zgłoś
nowynick 2015-07-10, 14:16
Up

a zero dla jajek oznacza ekologiczny nie wolny wybieg... I On, i ja przestawiliśmy nomenklaturę.... Co za różnica? To tylko kawał
Zgłoś
Jack Daniel's 2015-07-10, 19:06
Dlaczego murzyn jest napisane z dużej litery?
Zgłoś
darkfurby 2015-07-10, 19:44
OOOOoo przekonałeś mnie, żebym nienawidził murzynów.

A za nawoływanie do rasizmu grozi Ci więzienie, lepiej zacznij szukać adwokata haha.
Zgłoś
nowynick 2015-07-10, 20:54 1
Up

Rozpoznac kawal np
czym sie rozni opona od murzyna?
jak zalozysz lancuch na opone nie zaczyna rapowac
od "powybijac wszystkich cz🤬chow"

to nawet trzy teatry potrafi (tak mysle przynajmniej)o policji czy prokuraturze nie pomne... zglaszane sa teksty chamskie i przepelnione fanatyczna nienawiscia a nie dowc🤬y... bez paranoi...

No i widzisz Rabbit jednak napisalem cos madrzejszego od pierwszego komenta (nota bene mojego - tego o chowie w klatce - jakos mimo wszystko zasne spokojnie ze mi spec grupa policji oknem nie wpadnie za to - abstraxh🤬jac od faktu ze na 8 pietrze mieszkam )... co innego dowcip co innego zyczyc komus smierci z powodu koloru skory tepe c🤬je
Zgłoś