Oto męczennik naszych czasów, męczennik za wiarę na jakiego zasłużyliśmy

Ojciec powiedział mi, że przylecieliśmy z kosmosu i jesteśmy kosmitami, nasz statek został zakopany i pokazał mi na taką górkę....
podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.Porządny papież ogłosiłby w tych czasach świętą wojnę i z powrotem nakazał palenie na stosach. Tak serio to jak można wierzyć w bajki, tj jak chrześcijaństwo czy islam?
Biblia jest stworzona z ewangelii. Pierwsza ewangelia została napisana około 40 lat po rzekomej śmierci Chrystusa. Ewangelie są tylko cztery, które w dodatku zostały przekształcone na soborze w Nicei w IV wieku n.e. .Wszystko, aby utrzymać rozpadające się Imperium Rzymskie.
Najśmieszniejsze jest to, że ewangelii powstało około 30. Nie wiadomo czy zostały zniszczone, czy są przechowywane w tajnych zbiorach Watykanu. Ogólnie nie ma żadnych wiarygodnych dowodów historycznych na istnienie kogoś takiego jak Jezus Chrystus. Chociaż w tamtych czasach żyło co najmniej 4 kronikarzy, którzy dzisiaj są źródłami historycznymi.
I własnie sam się wj🤬eś, Jezus istniał zostało to udowodnione...
podpis użytkownika
Born in Blood and Tears you will bleed and cry in the day that you die.
W takim razie poproszę te dowody. Nie, nic nie neguję - to z czystej ciekawości.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<podpis użytkownika
Wchodzi bóg do lekarza ....podpis użytkownika
Antynatalizm - szanuję.podpis użytkownika
At my signal unleash the shitstorm.
PS: Tak, Biblia jest logiczna.
A i pozdrawiam za wczasu profesorów, którzy za chwilę będa się do mnie przyp🤬alać.