Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:36
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2022-08-12, 17:22 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Heliar 2022-08-12, 18:51
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
MukaPuka 2022-08-12, 19:21 1
dzięki mordo za większy tekst, stary się już robię, więc to pomogło.
Zgłoś
vanTerrier 2022-08-12, 19:58 4
Zgłoś
dabrowskp 2022-08-12, 22:57
neo001 napisał/a:

To po co ci prawo? Po co łapać przestępców, złodziei i oszustów? Przyzwalając na takie zachowania możesz być pewna, że ich liczba będzie tylko rosnąć, a nie spadać.
Miejmy nadzieje że jednego śmiecia na drodze będzie mniej i że MOŻE jakiś podobny śmieć zacznie jeździć od obejrzenia tego filmiku prawidłowo.

Sadistic uczy , sadistic pokazuje, ale gdzie reszta filmu z rozjechania przechodniów , pytam dla kolegi który się uczy ? Bez finału się nie nauczy , nie zrozumie, jak to mówicie brak piwa, lepiej dać 2 zł Żulowi aby popierdzielał w wózku na czołówkę z kolegą który się uczy ,przyjemniej będzie finał i morał z historii
Zgłoś
konto usunięte 2022-08-13, 0:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2022-08-13, 0:23 1
Zgłoś
vanTerrier 2022-08-13, 9:26 2
kris1978 napisał/a:

No k***a, ale się zesrałeś, aż tu jebie.
Za obtrąbienie gościa, powinien dostać w ryj. j***ć cwaniaczka co trąbi na gościa, który przeoczył znak.

jakby ktoś z was się zastanawiał dlaczego w tym kraju nigdy nie będzie normalnie - to właśnie dlatego. Mentalnością nam do ruskich bliżej, a nie Europy xDDDDD

reznik666 napisał/a:

no i wyszlo ze bronie dzbana z mazdy, ten z mazdy to tez p*zda sk***ysynek na mokrym doprowadza do takiej sytuacji, hamuje przy skrecie na mokrym zadnego poczucia przeniesienia masy w pojezdzie i przewidywania jak on sie zachowa przy gwaltownych r*cham kiera-hamulec, co powinien miec kazdy dobry kierownik. ten z mazdy to tez dzban j***ny i bym go ukaral ale ja sie wypowiedzialem o w sumie glownym prowodyrze calej sytuacji, unizony cuckold co ma kamerke i specjalnie aferki nakreca dla stop chamow i tym podobnych chamow z youtube. owszem gdyby dzban nagrywajacy nie obtrabil dzbana z mazdy to raz nie bylo by sytuacji nagranej zeby potem mazdziaka ukarac i by dalej owodowal zagrozenie byc moze gdzies indziej wobec kogos kto kamerki nie ma. ale ja sie wypowiadam tylko na temat prowokowania kamerkowiczow.. zobacz pelno juz jest filmikow na youtube jak kuuurrewka jedzie specjalnie lewym pasem 140 km/h i cieszy sie ze on jedzie przepisowo a ktos kto chcialby jechac 200 km/h za nim sie wk***ia, i dzban ma z tego radoche ze przeciez on jedzie max dopuszczalny.., a kim ta k***a jest zeby decydowac za mnie ile mam jechac i czy chce zlamac prawo??? jak chce cisna 200 km/h to ja ryzykuje czy sie roz🤬bie i zabije albo czy kogos zabije i pojde do pierdla albo tylko mandat zaplace 10 000 koła po taryfikacji.. a nie kurewka z kamerka. dlatego postuje za tym zeby bylo jak w krajach na zachodzie mozesz miec kamerke ale nie mozesz wrzucac z niej filmikow do neta. jak cos sie stanie to tylko na policje i chuuuj a nie na stop chama zeby stop cham, co jego nazwa powinna byc bardziej expand cham, zarabial na pedalach co mu filmiki wysylaja jak prowokuja kierowcow
ostatnio jest nawet afera jak bmiarz jakis sledzil parke co lewym sie wlekla a niech pokaza ile sie wlekli tym pasem a nagrywajacy tez p*zdeczka z boku siedzial a jego kobieta prowadzila pewnie wypity byl alkoholik j***ny i tylko sie cieszyl ze kontent dla stop chama nagrywa nie wiem czy widziales ten filmik z niebieskim bmw . takie kurestwo niby tyle lat komuny i esbecji a polaczki nadal jak konfidentami byli tak sa i nic sie nie nauczyli a jeszcze ostatnio coraz wieksze przyzwolenie spoleczne na konfidenctwo
zadna k***a nie bedzie na mnie trabic jak na stopie sie nie zatrzymam tak samo zadna k***a nie bedzie mi blokowac lewego pasa jadac dopuszczalne max 140 km/h ja sam decyduje za siebie czy lamie prawo czy nie od tego sa psy zeby mnie lapac i mandat dac. niech kurewska jedna z druga pojada na autobahn do niemiec i tam blokuja skrajny lewy pas co nie ma ograniczenia predkosci niech kurewka cfaniaczek skodzikiem wyjedzie i uzna ze ten zakret to max 160 mozna brac i niech go niemiec w ferari wyjasni ze tu on wleci 300. pie**olone szeryfskie kurewki sie znalazly zakompleksione ku*aski male smierdzace

jesteś do utylizacji lub odizolowania od społeczeństwa
Zgłoś
Makulata 2022-08-14, 16:56
Zgłoś
neo001 2022-08-28, 13:12
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem