Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:03
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halman 2022-08-12, 9:20 10
mam taką myśl; po co karać finansowo? biedak to odczuje bogol nawet nie zauważy. wszystkim po równo zabierać dożywotnio uprawnienia, niech ich kobity wożą..
Zgłoś
Sayoko 2022-08-12, 10:04 3
Kielce.... i wszystko jasne
Zgłoś
edek_kotek 2022-08-12, 10:09 1
Zamiast puścić gościa co się na stopie nie zatrzymał to go obtrąbił, faceci to debile.
Zgłoś
neo001 2022-08-12, 10:14 41
edek_kotek napisał/a:

Zamiast puścić gościa co się na stopie nie zatrzymał to go obtrąbił, faceci to debile.

To po co ci prawo? Po co łapać przestępców, złodziei i oszustów? Przyzwalając na takie zachowania możesz być pewna, że ich liczba będzie tylko rosnąć, a nie spadać.
Miejmy nadzieje że jednego śmiecia na drodze będzie mniej i że MOŻE jakiś podobny śmieć zacznie jeździć od obejrzenia tego filmiku prawidłowo.
Zgłoś
konto usunięte 2022-08-12, 10:36 2
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Velture 2022-08-12, 10:44 6
edek_kotek napisał/a:

Z cyklu "Powiedz mi, że masz prawko za loda bez mówienia, że masz prawko za loda"...

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
Heliar 2022-08-12, 11:23 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Velture 2022-08-12, 11:56 19

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
pppmix 2022-08-12, 12:40
Dziad z Radomia musiał być.
Zgłoś
Karboksylator 2022-08-12, 13:13 2
Halman napisał/a:

mam taką myśl; po co karać finansowo? biedak to odczuje bogol nawet nie zauważy. wszystkim po równo zabierać dożywotnio uprawnienia, niech ich kobity wożą..

biedak by jeździl bez uprawnień, bogaty weźmie sobie kierowcę.
tak czy owak jajo z kolcem
tylko pręgież będzie skuteczny
plus połowa rocznego przychodu
Zgłoś
croyna 2022-08-12, 13:17 3
Zgłoś
Smokw 2022-08-12, 13:38 2
Zgłoś
ktototakianunaki 2022-08-12, 13:49 1
Halman napisał/a:

zgadzam sie, za road rage ale tylko w recydywie powinno byc dozywotnio zabierane prawo jazdy. za 1 raz wystarczyloby od 2 do 5 lat.
Zgłoś
pipa-z-bułą 2022-08-12, 14:13 2
croyna napisał/a:

następnym razem może wjechać pod tira

To by się akurat dobrze złożyło
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem