Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 55 minut temu
konto usunięte 2012-06-20, 21:36
na każdym ruskim filmiku łada...
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 21:45
@CookieMonssster to akurat ma 4x4
Zgłoś
3oda-19 2012-06-20, 21:46 1
@ alan10
Twierdzisz, że BMW to ciężki kloc, który będzie się tak prowadziło. To widać, że nigdy nie jeździłeś BMW. Krótki przedni zwis pozwala wręcz na połykanie zakrętów. BMW jest jednym z najlepiej prowadzących się samochodów. Polecam na przejechanie się ale nie kumpla z pod remizy BMW 316 M w gazie poskładanego z 3 innych aut i 2 przystanków autobusowych.
Zgłoś
mp_toujane 2012-06-20, 22:13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
CookieMonssster 2012-06-20, 22:14
@alan10 jasne, masz rację, jak chcesz samochód do wyścigów driftu czy na tor, to on nigdy nie będzie luksusowy, bo skóra, klima i inne duperele swoje ważą. Ale jeżeli myślisz o samochodzie na co odzeń, czyli do jazdy po mieście i od czasu do czasu na autostradę czy inną trasę to takie BWM spełnia wszystkie wmogi. Wygodny krążownik, który nie zawiedzie Cię przy wyprzedzaniu czy w momencie, gdy musisz nieco przycisnąć na autostradzie. A po za tm przyznasz chyba, że jak na samochód seryjny, któremu bliżej do limuzyny niż sportowego bolidu jak GTR to ma świetne możliwości trakcyjne. A 7-8 letni wózek w świetnym stanie można kupić za całkiem przyzwoite pieniądze, bo nie każdego stać na nówkę z salonu (w tym mnie:P).
Zgłoś
leitoml 2012-06-20, 22:28
ale fanów bmw się znalazło jak nigdy... (sprzedam X5 2001) (kupie X5 2006).
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-20, 22:36
Może on 20 km/h jechał i wtedy swoją drogą to zniszczenia pokaźne
Zgłoś
Apollon 2012-06-20, 22:56 7
kiedyś w moją 645 wjechał Renault Clio, po uderzeniu byłem przekonany, że nie mam pół samochodu.
W lusterku zobaczyłem Clio skasowane do przedniej szyby...
Po wyjściu z samochodu okazało się, że...
Zgłoś
xblazex 2012-06-20, 23:38
alan10 napisał/a:

Twierdzisz, że każde BMW jest takie jak mówisz? Przesada, więcej niż lekka. Poza tym ten luksus i sportowe zacięcie - tak to nie działa, jest albo sportowe zacięcie, albo luksus, albo kompromis między jednym i drugim. Kompromis, a nie 2w1, bo zwyczajnie się nie da. No chyba że "sportowe zacięcie" rozumiesz jako "dobre przyśpieszenie i Vmax", w takim razie nie mamy o czym rozmawiać.
W moim odczuciu każde BMW to ciężki kloc i tak się będzie prowadziło jeśli sam nic nie pomodzisz.

i tu sie mylisz, bmw m5 e39,luksus i sportowe zaciecie w jednym.mozna?moozna;)
Zgłoś
bania88 2012-06-20, 23:52
@UP
To samo chcialem napisac. Tylko, ze chcialem dac za przyklad M3 E92
A poza tym M'ki to jest wiecej niz tylko sportowe zaciecie. I luksus tez jest
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 1:09
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dwakilo 2012-06-21, 1:26
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 12:05
Zgłoś
konto usunięte 2012-06-21, 14:21
Zgłoś
Apollon 2012-06-21, 19:12 1
dwakilo, dokładnie tak, pazerne i żarłoczne bydle...
Musiałem szukać jej w kolektorze Clio
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 6 miesięcy. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem