📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Tył samochodu jest z zalozenia bardziej miękki niż przód, zwłaszcza w sedanach gdzie jest z tyłu spory bagaznik. Wiekszosc sily uderzenia poszła w tego merca, ale co z tego, skoro w bmw sie pewnie pogięła podłoga i bedzie do kasacji.
Kiedyś jechałem astrą f 93', zagapiłem się i walnąłem w dupsko forda focusa mk1, ja miałem do wymiany pas przedni, maske itp a focus poszedl do kasacji
Pół roku temu zatrzymały mi się na dupie 3 osobówki i tylko urwało mi zderzak..ale teraz jeżdzę pick-up'em
Kiedyś jechałem astrą f 93', zagapiłem się i walnąłem w dupsko forda focusa mk1, ja miałem do wymiany pas przedni, maske itp a focus poszedl do kasacji

Pół roku temu zatrzymały mi się na dupie 3 osobówki i tylko urwało mi zderzak..ale teraz jeżdzę pick-up'em

gowno prawda, widzialem akcje jak golfem gosciu w mercusia uderzyl i merc caly wgiety, a golf nic. Poprostu on jest sila ktora uderza, to tak jak z czlowiekiem, gdy bijesz kogos w twarz, to on ponosi wieksze straty...
@babycow - nie wiem czy chodziłeś do gimnazjum, czy nie, ale może warto pomyśleć o powtórce, bo chyba nie do końca zrozumiałeś III zasadę dynamiki Newtona. Siły działające na samochody były identyczne. A w tym konkretnym przypadku, największy wpływ ma fakt, że BMW to samochód z nowoczesną konstrukcją i posiadający wielki silnik, a uderzał w bagażnik - taką wydmuszkę - starego merca
P.S. BMW to jedne z najlepszych samochodów, pomijając wygląd, bo to kwestia gustu, to jest luksusowy, świetnie wykonany, ma sportowe zacięcie i napęd na tył - czego chcieć więcej
- jak chcecie to nazywajcie mnie dresem, ale zdania nie zmienię

P.S. BMW to jedne z najlepszych samochodów, pomijając wygląd, bo to kwestia gustu, to jest luksusowy, świetnie wykonany, ma sportowe zacięcie i napęd na tył - czego chcieć więcej

B-emki są zajebiste, ale ja jednak jestem zwolennikie Alfa Romeo. Te samochody mają klasę.
Kiedyś ojciec cofał starym Oplem Asconą i stuknął lekko w przód mercedesa
"beczki"(w123).Efekt? U nas pęknięty tylny klosz a merol pozbył się zderzaka, grilla,przedniego reflektora i ogólnie wygadał nieciekawie... Dużo zależy od miejsca uderzenia i %% zawartości rdzy w ogólnej masie całego auta
"beczki"(w123).Efekt? U nas pęknięty tylny klosz a merol pozbył się zderzaka, grilla,przedniego reflektora i ogólnie wygadał nieciekawie... Dużo zależy od miejsca uderzenia i %% zawartości rdzy w ogólnej masie całego auta

Gdzie jest BMWswap?! Jak to możliwe, że pod takim filmem jeszcze się nie wypowiedział ?!

CookieMonssster napisał/a:
- jak chcecie to nazywajcie mnie dresem, ale zdania nie zmienię
![]()
Twierdzisz, że każde BMW jest takie jak mówisz? Przesada, więcej niż lekka. Poza tym ten luksus i sportowe zacięcie - tak to nie działa, jest albo sportowe zacięcie, albo luksus, albo kompromis między jednym i drugim. Kompromis, a nie 2w1, bo zwyczajnie się nie da. No chyba że "sportowe zacięcie" rozumiesz jako "dobre przyśpieszenie i Vmax", w takim razie nie mamy o czym rozmawiać.
W moim odczuciu każde BMW to ciężki kloc i tak się będzie prowadziło jeśli sam nic nie pomodzisz.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie