📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

@ alan10
Twierdzisz, że BMW to ciężki kloc, który będzie się tak prowadziło. To widać, że nigdy nie jeździłeś BMW. Krótki przedni zwis pozwala wręcz na połykanie zakrętów. BMW jest jednym z najlepiej prowadzących się samochodów. Polecam na przejechanie się
ale nie kumpla z pod remizy BMW 316 M w gazie poskładanego z 3 innych aut i 2 przystanków autobusowych.
Twierdzisz, że BMW to ciężki kloc, który będzie się tak prowadziło. To widać, że nigdy nie jeździłeś BMW. Krótki przedni zwis pozwala wręcz na połykanie zakrętów. BMW jest jednym z najlepiej prowadzących się samochodów. Polecam na przejechanie się

@alan10 jasne, masz rację, jak chcesz samochód do wyścigów driftu czy na tor, to on nigdy nie będzie luksusowy, bo skóra, klima i inne duperele swoje ważą. Ale jeżeli myślisz o samochodzie na co odzeń, czyli do jazdy po mieście i od czasu do czasu na autostradę czy inną trasę to takie BWM spełnia wszystkie wmogi. Wygodny krążownik, który nie zawiedzie Cię przy wyprzedzaniu czy w momencie, gdy musisz nieco przycisnąć na autostradzie. A po za tm przyznasz chyba, że jak na samochód seryjny, któremu bliżej do limuzyny niż sportowego bolidu jak GTR to ma świetne możliwości trakcyjne. A 7-8 letni wózek w świetnym stanie można kupić za całkiem przyzwoite pieniądze, bo nie każdego stać na nówkę z salonu (w tym mnie:P).
ale fanów bmw się znalazło jak nigdy... (sprzedam X5 2001) (kupie X5 2006).

Może on 20 km/h jechał i wtedy swoją drogą to zniszczenia pokaźne
kiedyś w moją 645 wjechał Renault Clio, po uderzeniu byłem przekonany, że nie mam pół samochodu.
W lusterku zobaczyłem Clio skasowane do przedniej szyby...
Po wyjściu z samochodu okazało się, że...
W lusterku zobaczyłem Clio skasowane do przedniej szyby...
Po wyjściu z samochodu okazało się, że...

alan10 napisał/a:
Twierdzisz, że każde BMW jest takie jak mówisz? Przesada, więcej niż lekka. Poza tym ten luksus i sportowe zacięcie - tak to nie działa, jest albo sportowe zacięcie, albo luksus, albo kompromis między jednym i drugim. Kompromis, a nie 2w1, bo zwyczajnie się nie da. No chyba że "sportowe zacięcie" rozumiesz jako "dobre przyśpieszenie i Vmax", w takim razie nie mamy o czym rozmawiać.
W moim odczuciu każde BMW to ciężki kloc i tak się będzie prowadziło jeśli sam nic nie pomodzisz.
i tu sie mylisz, bmw m5 e39,luksus i sportowe zaciecie w jednym.mozna?moozna;)
@UP
To samo chcialem napisac. Tylko, ze chcialem dac za przyklad M3 E92
A poza tym M'ki to jest wiecej niz tylko sportowe zaciecie. I luksus tez jest
To samo chcialem napisac. Tylko, ze chcialem dac za przyklad M3 E92

A poza tym M'ki to jest wiecej niz tylko sportowe zaciecie. I luksus tez jest

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie