to tak jest jak sie pracuje wiele lat z murzyńską młodzieżą
K🤬a, ścinanie krzyża w zielonej gorze złe, lekcje matematyki złe. W dupach się przewraca.
Konto usunięte
2021-10-26, 13:49
Ona jest p🤬lnięta.
Mocz
2021-10-26, 13:52
Jakby dostawała z otwartej regularnie od swojego faceta to by była lojalna i też nie było by tego co widać
Tak to jest jak się przebywa wśród odpadków etnicznych. To prowadzi do zaburzeń psychicznych.
podpis użytkownika
Mów mi mocno. Bij mnie brzydko.
W końcu wstawiłeś coś normalnego...

Dzięki
Może naćpany lub pijana
Prawie jak moja nauczycielka z technikum, tylko ona nam wmawiała że chmury to tak naprawdę nie chmury tylko zabójcze preparaty rozpylane przez rząd. A jak miałeś kanapkę z szynką to potrafiła zrobić wykład jakie to jest niezdrowe i że umrzemy niedługo przez to.
Kisielec napisał/a:
Prawie jak moja nauczycielka z technikum, tylko ona nam wmawiała że chmury to tak naprawdę nie chmury tylko zabójcze preparaty rozpylane przez rząd. A jak miałeś kanapkę z szynką to potrafiła zrobić wykład jakie to jest niezdrowe i że umrzemy niedługo przez to.
Nawet jeżzeli to kłamstwo to bezpiecznie nie brać tego do końca za bzdurę.
Wykształcenie lewicowe. Uczestniczyła w kursach dla nauczycieli, na których podawano strawny dla nastolatka sposób przekazywania wiedzy wyższej
Ja stawiam na bolączkę wielu p🤬lniętych nauczycielek, czyli syndrom niedopchnięcia.
Taką to się musi fajnie r🤬ać, wyluzowana babeczka.
Puczysta napisał/a:
Początki paranoi.
Aha
podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Nauczycielka bez bolca dostaje...uwagę.