Nauczyciel matematyki z gimnazjum w USA został tymczasowo zawieszony, ponieważ w sieciach społecznościowych rozprzestrzeni się wideo, w którym będzie rozpowszechniana niezwykła lekcja trygonometrii z pióropuszem w stylu rdzennych Amerykanów.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 15:23
Nauczyciel matematyki z gimnazjum w USA został tymczasowo zawieszony, ponieważ w sieciach społecznościowych rozprzestrzeni się wideo, w którym będzie rozpowszechniana niezwykła lekcja trygonometrii z pióropuszem w stylu rdzennych Amerykanów.
Jakby dostawała z otwartej regularnie od swojego faceta to by była lojalna i też nie było by tego co widać
Tak to jest jak się przebywa wśród odpadków etnicznych. To prowadzi do zaburzeń psychicznych.
Prawie jak moja nauczycielka z technikum, tylko ona nam wmawiała że chmury to tak naprawdę nie chmury tylko zabójcze preparaty rozpylane przez rząd. A jak miałeś kanapkę z szynką to potrafiła zrobić wykład jakie to jest niezdrowe i że umrzemy niedługo przez to.
Kisielec napisał/a:
Prawie jak moja nauczycielka z technikum, tylko ona nam wmawiała że chmury to tak naprawdę nie chmury tylko zabójcze preparaty rozpylane przez rząd. A jak miałeś kanapkę z szynką to potrafiła zrobić wykład jakie to jest niezdrowe i że umrzemy niedługo przez to.
Nawet jeżzeli to kłamstwo to bezpiecznie nie brać tego do końca za bzdurę.
Wykształcenie lewicowe. Uczestniczyła w kursach dla nauczycieli, na których podawano strawny dla nastolatka sposób przekazywania wiedzy wyższej
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie