NIe jest specjalnie ładna
HalmanBongmanNajman nie p🤬l przecież wszyscy wiemy, że i tak byś szarpał jak Sebek i Jessica socjal

Najman nie p🤬l przecież wszyscy wiemy, że i tak byś szarpał jak Sebek i Jessica socjal Się k🤬a alvaro znalazł ^^
trzep sie do czego chcesz, nawet do Danuty Rinn, nie wnikam bo o gustach się nie dyskutuje.
trzep sie do czego chcesz, nawet do Danuty Rinn, nie wnikam bo o gustach się nie dyskutuje.
Ja p🤬le.Jedno z najgłupszych powiedzeń na tej planecie, ty je powtarzasz jak potłuczony! Cały czas sie dyskutuje o gustach!!! Wszędzie i zawsze! Nawet głupie lajki i łapeczki w górę i w dół, nawet piwa na tej stronie! Tak, dając piwa lub nie, też dyskutujemy tu o gustach! Wystarczy, czy mam łopatologicznie tłumaczyć dalej?
Wystarczy, czy mam łopatologicznie tłumaczyć dalej?
Wytłumacz proszę, bardzo lubię te rozbudowane tłumaczenia i szczegółowe wyjaśnienia ludzi które mam w dupie
Wytłumacz proszę, bardzo lubię te rozbudowane tłumaczenia i szczegółowe wyjaśnienia ludzi które mam w dupie
Wy tam sobie miejcie w dupie, co chcecie. Tylko dzieci nie adoptujcie.

podpis użytkownika
Moja babcia mówiła: "Dzieciaku, nie szukaj takiej co ma duży biust, tylko takiej co bierze z dupy do ust".Ja p🤬le.Jedno z najgłupszych powiedzeń na tej planecie, ty je powtarzasz jak potłuczony! Cały czas sie dyskutuje o gustach!!! Wszędzie i zawsze! Nawet głupie lajki i łapeczki w górę i w dół, nawet piwa na tej stronie! Tak, dając piwa lub nie, też dyskutujemy tu o gustach! Wystarczy, czy mam łopatologicznie tłumaczyć dalej?
To ty jesteś głupi bo nie rozumiesz co oznacza to powiedzenie.

Mnie bardziej zastanawia czy to "kochający łobuz" czy szkorbut?

HalmanBongmanNajman nie p🤬l przecież wszyscy wiemy, że i tak byś szarpał jak Sebek i Jessica socjal
Albo przyssał się jak lewak do niemieckiego cyca.