25 lat więzienia albo 100 zł grzywny
A................o
2024-06-24, 20:54
To już monitoring w pionie nagrywa?😉
Nie każdy facet z widłami to zeus czy k🤬a Neptun.
bobro napisał/a:
Jakim cudem patola zapłaci ci 100k?
Rok-dwa 800+ i już masz. Tyle że władza ludowa (preferują "narodowa" ale to synonim) właśnie po to uchwaliła że 800+ nie podlega egzekucji komorniczej.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Po jej r🤬ach widać że to patolski sebix płci damskiej, wj🤬a zanim spojrzała, niefart.
bobro napisał/a:
Co to jest 100k?!
Chodzi ci o 100 tyś. odszkodowania? W doopie mam odszkodowanie, jak zapłaci to dobrze, jak nie zapłaci to jeszcze lepiej. Oskarżony wykaże złą wolę przed sądem, co = wyższy wyrok do odsiadki...
to jak widzę taki żeński odpowiednik przygłupawego seby koksa
Nie jesteś Andżela! O jeju, sorki.
smc
2024-06-24, 23:05
100kzł to teraz psie pieniądze.
Jak zaczynałem, luksusem było 10kzł. Potem rosło w postępie geometrycznym, 100, 1000, 10000... Własna działalność daje tę przewagę nad etatem, że zarobki rosną krotnie, a koszty utrzymania są pomijalne.
Na etacie zawsze żyjesz z resztek, jaki pozostaną Ci po opłaceniu rachunków. Nawet, jeśli zarabiasz 20kzł, 200kzł to spłacasz kredyty i zostają Ci resztki.
Słuchajcie, młodzi ludzie: zakładajcie firmy jak najszybciej, pożyczajcie kasę od rodziny a nie z banków i nie zrażajcie się porażkami.
Będziecie najedzeni i szczęśliwi.
Jak się ta w białym wdzianku ogarnie, to śmiechom nie będzie końca.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Jakie 100k, za takie coś to grzywna 1000-2000zł maks. Ewentualnie z 20 godzin prac społecznych i wsio. Chyba, że recydywa wtedy nieco więcej. Co nie zmienia faktu, że to patusiara i nie popieram takich zachowań. Na jej miejscu bym przeprosił i się dogadał z ofiarą, a nie sp🤬alać.
smc napisał/a:
Zabrałbym obie do obc8ągania k🤬sa.
Tylko do tego się nadają...
E tam, według mnie one nie mają k🤬sów..
x................9
2024-06-25, 1:04
bobro napisał/a:
Zaciągnie kolejną pożyczkę w parabanku dla patoli.
Veni_Vidi napisał/a:
Się nie ma we łbie, to trzeba mieć twardą doopę. 100 tyś. odszkodowania albo odsiadka.
Spłaci dożywotnim obciąganiem staremu poszkodowanej.