33-letnia kobieta została pobita na przystanku autobusowym przy ulicy Nawrockiego w Pabianicach. Sprawczyni jest poszukiwana przez policję.
„Z nagrania monitoringu wynika, że agresorka… pomyliła ofiary” - opisuje straż miejska w Pabianicach.
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
haha i to zdziwienie na końcu i jej myśli: k🤬a to nie ta suka której chciałam wp🤬lić ale lipa będzie przypał xd
O mój Boże, co ja narobiłam
W zmywarce zawiódł system rozpoznawania wrogich zmywarek
Konto usunięte
2024-06-24, 18:07
zmywarka zmywarce zmywarką
Film z gatunku komedia pomyłek 🙂
H🤬j tam dadzą se rękę i pójdą razem na piwo
Zabrałbym obie do obc8ągania k🤬sa.
Tylko do tego się nadają...
Hahahaha, poj🤬a se Nemezis. xDD
Konto usunięte
2024-06-24, 19:19
Może zamiast niebieskich kart dożywotnie obozy pracy. Kary śmierci może nie, ale i tak gardzę.
A Zbyszek i Zbigniew to to samo?
[ Dodano: 2024-06-24, 19:35 ]
Powie, że nieporozumienie takie.
Się nie ma we łbie, to trzeba mieć twardą doopę. 100 tyś. odszkodowania albo odsiadka.
Veni_Vidi napisał/a:
Się nie ma we łbie, to trzeba mieć twardą doopę. 100 tyś. odszkodowania albo odsiadka.
Jakim cudem patola zapłaci ci 100k?
Do obozów pracy od razu z tymi j🤬ymi marginesami społecznymi. Albo niech wyjeżdżają ze strachu przed karą do Holandii albo Wielkiej Brytanii jak to mają w zwyczaju nasi rodacy, którzy mają na bakier z prawem. I później z nich wielcy patrioci i narodowcy na emigracji hahahaahahhaha
Konto usunięte
2024-06-24, 20:52
fail of the year