👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:07
🔥
Tornada w USA
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Halman napisał/a:
pozdrowienie rowerzystów, laska nie znała go...
Pozdrowienie ale chyba pedalarzy. Kupiłeś sobie rower czy co?
Macx83wwww napisał/a:
Nie spodobała mu się Azjatka...
...bo to pedał był.
To nie chodzi o to, że chinka a że jechali na deskorolkach po drodze dla rowerów.
Chosen0ne napisał/a:
To nie chodzi o to, że chinka a że jechali na deskorolkach po drodze dla rowerów.
A to do deskorolek są osobne drogi?
Na hulajnogi i rolki też???

Artur Szpilka też ostatnio kogoś opluł.
Powiedzcie mi - dlaczego patusy lubią tak pluć?
Powiedzcie mi - dlaczego patusy lubią tak pluć?
Zamiast typ ktory byl za nia szybko zareagowac i wyjebac szmaciarza na glebe to ten "wtf men" ...
Ja tak zawsze reaguje na mudzynow
Widocznie ten ma tak na Azjatki
Dziwak
Widocznie ten ma tak na Azjatki
Dziwak
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie