📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Spokojnie... poślą syna na front to i na nową ładę długo nie będę czekać
I tacy nie są w stanie przyjąć do wiadomości że "dostosowanie prędkości do warunków" oznacza w szczególności 3km/h w pogodzie jak na filmie.
majeńka napisał/a:
I tacy nie są w stanie przyjąć do wiadomości że "dostosowanie prędkości do warunków" oznacza w szczególności 3km/h w pogodzie jak na filmie.
Ale rozumiesz, że zatrzymywanie się na drodze szybkiego ruchu to kiepski pomysł?
Siriuz napisał/a:
Ale rozumiesz, że zatrzymywanie się na drodze szybkiego ruchu to kiepski pomysł?
no popatrz, bo droga szybkiego ruchu ma być cały czas pusta, tak napisali w instrukcji więc jadę 140 zamiast 60
masz jechać TAK że wyobraziwszy sobie pojawiającą się przeszkodę na drodze jesteś w stanie się bezpiecznie zatrzymać
Nie rozumiem jak można tak zapiedalać w takich warunkach. Ja od samego oglądania chwyciłem się mocniej stołu...
TerazPolska123 napisał/a:
masz jechać TAK że wyobraziwszy sobie pojawiającą się przeszkodę na drodze jesteś w stanie się bezpiecznie zatrzymać
Aha, i opowiedz mi jak jeździsz w nocy wyobrażając sobie ze na drodze leży jakiś pijak?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie